Mustafa Sandal ev sahibiyle mahkemelik oldu Mustafa Sandal ev sahibiyle mahkemelik oldu

Mert Yazıcıoğlu, Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrollerini paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi sezon finaliyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Kızıl Goncalar yeni sezon ne zaman başlıyor sorusu dizinin takipçileri tarafından merakla beklenirken, Meryem karakterinin gözaltına alınması yeni sezonda neler olacağına dair beklentileri artırdı.

Kızıl Goncalar yeni sezon ne zaman başlıyor sorusu izleyiciler arasında büyük bir merak uyandırdı. Gelen kulis bilgilerine göre, dizinin yeni sezonu Eylül ayında ekranlara gelecek. Yeni sezonda diziye yeni oyuncuların katılması beklenirken, özellikle Meryem'in hapishane arkadaşı olarak diziye dahil olacak yeni karakterin kim olacağı büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

Sezon Finalinde Neler Oldu?

Sezon finalinde, Meryem karakteri bir kumpas sonucu gözaltına alındı. Kızıl Goncalar dizisinin yeni sezonu ise Meryem'in hapishane hayatını konu alacak ve bu yeni hayatında karşılaşacağı zorluklar izleyicileri ekrana kilitleyecek gibi görünüyor. Yeni sezonda Meryem'e eşlik edecek olan karakterin kim olacağı ise büyük bir merak konusu oldu.

Editör: Haber Merkezi