Netflix’te yasaklanan Yunan dizisi Hangisi? Famagusta neden Türkiye’de yasaklandı? Famagusta konusu nedir? Netflix’te yasaklanan Yunan dizisi Hangisi? Famagusta neden Türkiye’de yasaklandı? Famagusta konusu nedir?

Programa katılan Hatice Ekizli, 2018 yılında eşinin kendisini aldattığını öğrendiğinde Mehmet Taşpınar’a durumu anlattığını belirtti. Ekizli’nin iddiasına göre Taşpınar, "Ne adamlar var, adamı kıyma makinesine koyup biber salçası gibi çekiyorlar" diyerek korkunç bir yöntemden bahsetmiş.

Yıllar Süren Çekişme

Hatice Ekizli, Taşpınar ile olan geçmişine dair çarpıcı detaylar verdi. "2004 yılından beri tanışıyoruz, babası benimle görüşmesini istemiyordu" diyen Ekizli, Taşpınar'ın kendisini tanımadığını iddia etmesine sert tepki gösterdi. Ekizli, Taşpınar'ın kendisini dövdürmek için planlar yaptığını öne sürerken, "Senin girdiğin, çıktığın her yeri biliyorum" ifadelerini kullandı.

Maddi Zararlar ve Suçlamalar

Ekizli, Taşpınar'a 5 bin TL ve iki koçunu kaptırdığını söyledi. Taşpınar ise annesinin koçlarını çalmadığını, karşısında oturduğu dönemde böyle bir şey yapmadığını savundu. Programda yaşanan bu tartışma izleyicilerde büyük yankı uyandırdı.

Müge Anlı'nın Tepkisi

Müge Anlı, Taşpınar'ın savunmalarına karşılık olarak "Kadının evine dalmışsın, almışsın. Kadını da çoluğundan çocuğundan etmişsin. Bunun da evine girmişsin." diyerek sert eleştirilerde bulundu. Taşpınar ise Ayşegül'ün evine girmediğini iddia ederek kendini savundu.

Olayın Devamı ve Beklenen Gelişmeler

Programın ilerleyen bölümlerinde Mehmet Taşpınar'ın daha fazla itirafta bulunması bekleniyor. Müge Anlı, "Daha da şok olmayayım. Kimi istiyor bağlanması için onu da ayarlayayım" diyerek, olayın üzerindeki sır perdesinin aralanacağını belirtti. Taşpınar ise daha fazla açıklama yapacağını ve Anlı'yı şaşırtacağını iddia etti.

Editör: Elif Erbay