2016 yılında Başak Dizer'le evlenen ve mutlu bir evliliği olan Tatlıtuğ, 2022'de oğlu Kurt Efe'nin doğumuyla ailesini tamamladı. Ancak ünlü oyuncu, özel hayatını korumak adına pek fazla göz önünde olmamayı tercih ediyor. Bununla birlikte, sosyal medya paylaşımları ve vücudundaki dövmeleriyle hayranlarının ilgisini çekmeyi başarıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ Başak Dizer Köy Evi

Geçtiğimiz yıl, eşi Başak Dizer'in ve oğlu Kurt Efe'nin doğum tarihlerini vücuduna dövme olarak işleten Tatlıtuğ, şimdi de hiç görülmemiş yeni bir dövmeyle gündeme oturdu. Bu dövmede, eşi Başak Dizer'e atfedilen bir "B" harfi merkezde yer alıyor.

Enis Arıkan'dan samimi açıklamalar Enis Arıkan'dan samimi açıklamalar

Tatlıtuğ'un dövme tercihleri, hem özel hayatındaki bağları simgelemesi hem de sanatsal açıdan ilgi çekici olmasıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

"EVLİLİK NEDEN ÖTEKİLEŞTİRİLİYOR?"

Öte yandan Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz aylarda "Sence evlilik zor mu?" sorusuna; "Sence sevgililik zor mu? Biz neden evliliği böyle bir kalıba sokuyoruz? Evlilik zor mu? Değil" yanıtını vermişti.

Kıvanç Tatlıtuğ Çıkan Söylentileri Yalanladı

Ünlü isim, "Evlilik aşkı öldürür mü?" sorusunu da "Kesinlikle öldürmüyor. Sence sevgililik aşkı öldürür mü? Evlilik neden ötekileştiriliyor? Evlilik 'tü kaka' bir şey mi? Evlilik güzel bir şey. Aşkın ömrü bitmesi gerekiyorsa sevgiliyken de biter. Bir raf ömrü vardır, onun bitmesi gerekiyordur, biter" şeklinde cevaplamıştı.