Kısmetse Olur kim elendi? Yeni gelin adayı kim? Öykü Serter'in sunduğu  Kısmetse olur: Aşkın gücü programı  tüm hızıyla devam ederken gelinler evinden bir kişi daha programa veda etti. Youtube'ta yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü programı izlenmeye rekoru kırmaya devam ediyor. Birçok izleyici bu hafta yayın hayatına merhaba diyen programda üçüncü hafta elenen ismi araştırıyor. Peki Kısmetse Olur kim elendi? Yeni gelin adayı kim? sorusunun cevabı haberimizde...

Kısmetse Olur kim elendi ? Yeni gelin adayı kim ? Öykü Serter'in sunduğu  Kısmetse olur: Aşkın gücü programı, hayatlarının aşkını arayan 9 gelin ve 9 damat adayını flört etmek için bir araya getiren kısmetse olur yarışma programı 12 aralık pazartesi günü Youtube kanalından takipçileriyle buluştu. Kısmetse Olur kim elendi ? Yeni gelin adayı kim ?Kısmetse Olur kim elendi ? Yeni gelin adayı kim ?

Kısmetse Olur kim elendi?

Kısmetse Olur yarışmasında bu hafta bir ilk yaşandı ve ödül paylaşıldı. Erhan ve Yeliz ödülü paylaştı ve evini koruyamadı. Böylelikle Merve ve Zeyd elenmiş oldu. Kısmetse Olur kim elendi ? Yeni gelin adayı kim ? Kısmetse Olur kim elendi ? Yeni gelin adayı kim ?

Yeni gelin adayı kim?

Kısmetse Olur kim elendi ? Yeni gelin adayı kim ? Yaşanan elemelerin ardından eve yeni adaylar geldi. Damatlardan tam not alan gelin adayı Elif, tavırlarıyla ve paylaşımlarıyla sosyal medyada ilgi odağı oldu. Kısmetse Olur kim elendi ? Yeni gelin adayı kim ? 19 yaşındaki Elif, sosyal medyada 8.278 bin takipçiye sahip.