15 günlük tatilin başlaması ile birlikte kış tatili severler Türkiye’deki önemli kalk merkezlerindeki otellere akın etti. Oteller tarifelerini paylaştı.

Tatilin başlamasıyla birlikte kışın tadını çıkarılması adına Türkiye’deki popüler kayak merkezleri dolmaya başladı. Uludağ’dan ve Kartalkaya başta olmak üzere pek çok kayak merkezi doldu. İşte kayak merkezlerindeki ücret tarifeleri…

Kayak Merkezi

Kayak merkezi ücret tarifeleri

Çocuklar için tatilin başlamasıyla birlikte kış tatili gündeme geldi. Tatilin tadını çıkarmak isteyen öğrencileri aileleri önemli kayak merkezleri içerisinde bulunan otellere götürüyor. Uludağ, Kartalkaya ve Erciyes‘te bulunan yiyecek, içecek rakamları ise tatilcilerin ceplerini yaktı. Fiyatlar tek tek paylaşıldı. Fiyatlardaki yükselişin sebebi merak konusu oldu. Kış tatili için gidilen otellerdeki pahalılık Bodrum’daki otellere solladı.

İstanbul baraj doluluk oranları İstanbul baraj doluluk oranları

Kayak Merkezi (1)

Fiyatlar vatandaşları şok etti

Kar tatili için hazırlıklara başlayan vatandaşlar Türkiye’deki önemli kayak merkezleri için fiyatları araştırmaya başladı. Yüksek fiyatlar ile karşı karşıya kalan vatandaşlar bu fiyatlara sebebini araştırmaya başladı. Bodrum’da geçen yaz 450 TL üzerinden satılan lahmacun kar tatilleri için en gözde mekanlarından biri olan Uludağ’da 500 TL’den satışa çıkarıldı. Bu fiyatlar ile birlikte kış tatilinin bedeli yaz tatilinin bedelini solladı. Yine aynı bölge içerisinde ayranın fiyatı 200 TL olarak gündeme gelirken çorba 500 TL’den satılacak. Pizza ve makarna 1250 TL’den satılırken salata fiyatı 750 TL’ye buldu. Zirvenin olmazsa olmazı iste sucuk ekmek olarak gündeme geldi sucuk ekmek 500 TL’den ve tostlar 500 TL’den satılacak. Et menüsü ise görenleri şoka uğrattı. Kebaplar 900 TL’den satışa çıkıyorken Bodrum’da geçen yıl kebap fiyatı 500 TL’yi bulmuştu. Bu şekilde Uludağ’daki fiyatlar bodrumu sollamış oldu.

Kayak Merkezi (2)

Kartalkaya fiyat tarifesi

Kartalkaya’da önemli kayak merkezlerinden biri olarak gündeme geliyor. Uludağ’daki fiyatlardan yakınan vatandaşlar Kartalkaya’daki fiyatları araştırmaya başladı. Kartalkaya’da otellerin genelinde bir çay 100 TL’den satışa çıkarken su 180 TL oldu. Taze sıkılmış portakal suyunun fiyatı 450 TL, ve mercimek çorbası 300 TL’den satışa çıkarıldı. Salata 420 TL’den satılırken bir porsiyon tavuk şiş 650 TL’den müşterilere sunuldu. Kartalkaya’daki fiyatlar Uludağ’daki fiyatlara kıyasla bir nebze daha az olarak öne çıktı.