Seçimlerin ardından Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) değişim rüzgarları esiyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni danışmanı olan Gökşen Anıl Ulukuş, sosyal medya hesabından "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun takdir ve tensipleriyle, CHP Genel Başkan Danışmanlığı görevine atanmış bulunuyorum" açıklamasını yaptı.
Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun takdir ve tensipleriyle, CHP Genel Başkan Danışmanlığı görevine atanmış bulunuyorum. ??
— Gökşen Anıl Ulukuş (@goksenulukus) July 4, 2023
ENGİN ÖZKOÇ'A YENİ GÖREV
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün de (3 Temmuz) önceki dönem Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç’u, "Parti Örgütü ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı" olarak görevlendirmişti.
Konuya ilişkin genel merkezden yapılan açıklamada, "Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Önceki Dönem Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç’u, 'Parti Örgütü ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı' olarak görevlendirmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verildi.