Gündem

Kılıçdaroğlu’ndan Fatih Altaylı’ya ağır sözler

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisi hakkında “AK Parti’ye çalışıyor” açıklamasında bulunan Fatih Altaylı için çok sert açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, Altaylı için “Merkepler(eşekler) adam olur sen olmazsın” ifadesinde bulundu.

Abone Ol

Gazeteci Fatih Altaylı, uzun dönem CHP’de Genel Başkanlık yapan Kemal Kılıçdaroğlu için “AK Parti’nin adamı” açıklamasında bulunmuştu.

Altaylı ayrıca Kemal Kılıçdaroğlu’nu dış devletlere çalışan ajanlıkla da suçlamıştı.

Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile Fatih Altaylı’ya çok sert cevap verdi.

Altaylı için “satılmış kalem” diyen Kemal Kılıçdaroğlu, Altaylı’nın muhalif gibi gözükerek AK Parti’nin karşısındaki bloğu bölmeye çalıştığını ifade etti.

Ayrıca Kılıçdaroğlu, Altaylı için “eşek”, “kepaze”, “satılık elaman”, “namert”, “kadın düşmanı”, “iş birlikçi”, “korkak”, “koyun”, ve “iblis” sıfatlarını kullandı.

"Merkepler adam olur sen olmazsın"

Kılıçdaroğlu, kendisini 'dış devletlere çalışan ajan' olarak da niteleyen Altaylı'ya, X hesabından yaptığı, "Merkepler adam olur sen olmazsın" başlıklı paylaşımla yanıt verdi.

"FETÖ yalakası bir kepaze"

Altaylı'nın "FETÖ yalakası bir kepaze" olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, "Kalemin satılık. Ruhun satılık. Hatta küfür yuvası ağzın bile satılık." dedi.