Barış Arduç ve Hande Erçel yine birlikte Barış Arduç ve Hande Erçel yine birlikte

Son dönemde hem projeleri hem özel hayatıyla gündeme gelen Kerem Bürsin, aşk hayatında yeni bir sayfa açtı. Yeni filmi Mavi Mağara ile dikkat çeken yakışıklı oyuncu, özel hayatıyla da magazin dünyasında konuşulmaya başladı.

Kerem Bürsin Yeni Aşkı

Birsen Altuntaş’ın haberine göre Bürsin, yaklaşık iki aydır Sabancı ailesinin üyesi Melisa Tapan ile birlikte. Melisa Tapan, Sevil Sabancı ve Bedri Eran Tapan’ın kızı, aynı zamanda merhum iş insanı Sakıp Sabancı’nın torunu.

Kerem Bürsin, ilişkisinden ilk kez bahsettiği röportajında "Kalbim dolu. İlişkimiz çok güzel bir başlangıç yaptı ve çok mutluyum." ifadeleriyle mutluluğunu dile getirdi. Oyuncu, Gupse Özay ve Öykü Karayel ile birlikte rol aldığı Platonik dizisinin çekimleri için Çeşme’de bulunuyor. Hayranları, yakında Bürsin’in sosyal medya üzerinden ilişkisinin ilk fotoğraflarını paylaşmasını bekliyor.

Aynı zamanda Kerem Bürsin, yakında Son of a Rich (Şımarık) ve Platonik yapımlarıyla izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Başarılı oyuncunun hem kariyeri hem de özel hayatı büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Editör: Elif Erbay