Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde ödül konuşmasında "Okey okey, tamam" sözleri dalga konusu olan Kerem Bürsin, aynı gün sahneye çıkarak kendisinin taklidini yapan Onur Atilla'ya cevap verdi.

Bürsin, Re Touch Mag’in ocak sayısının kapağında yer aldı. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde "en iyi romantik komedi erkek oyuncu" seçilmerek ödüle değer görülen Bürsin'in o gün yaptığı konuşma halen akıllarda.

Bürsin, o konuşma ve ardından sahneye çıkan tiyatrocu Onur Atilla'nın kendi taklidini yapmasıyla ilgili konuştu.

"O SIRADA KEREM'İN AKLINDAN GEÇEN ŞEY NEYDİ?"

Kerem Bürsin'in açıklaması şöyle:

"Ödül tabii ki güzel bir şey ama beni motive eden kısım değil. Çok yüceltiyor, onore oluyorsun. Sadece popülerlik kazanmasın. İnsanın emeği gerçekten takdir edilsin.

MSB askerlik yerlerini açıkladı MSB askerlik yerlerini açıkladı

O an aklımdan geçen bir sürü şeyi insanlar tabii ki bilmiyor. O sırada Kerem’in aklından geçen şey neydi? ‘Okay’ yani tamam buradayım. İkinci ‘Okay’den sonra da boşverdim, insanlara teşekkür ettim. Olayı ciddiye almak ya da almamak değildi... Düşünceyi dışa vurmak gibi bir şeydi. Ayrıca bu durum biraz absürttü."

"EĞLENCE SEKTÖRÜ BURASI"

"Bence o platformu nasıl kullanacağını seçmek olay. Doğru yer ve zamanı yakalamak" diyen oyuncu şöyle devam etti;

"O yüzden Onur Atilla’nın yaptığı da çok normal geldi bana. İnsanlar da gülsün biraz, eğlence sektörü burası. O yüzden çok takılmadım. İngilizce bilen biri İngilizce konuşunca sıkıntı oluyor da İngilizce bilmeyen biri İngilizce konuşunca ‘It’s okay’ (tamam) mi oluyor? Hala çözümlemeye çalışıyorum ama bir yandan hiç takılmıyorum. Çünkü günün sonunda bu benim."