RTÜK hangi kanallara ceza verdi? RTÜK neden kanallara ceza verdi? RTÜK hangi kanallara ceza verdi? RTÜK neden kanallara ceza verdi?

Yıldızı daima parlayan güzel oyuncu Beren Saat ve her şarkısı dillere pelesenk olan Kenan Doğulu 2014'te hayatlarını birleştirmiş ve ünlüler dünyasının parmakla gösterilen çiftler arasında yerini almıştı. Kenan Doğulu, katıldığı programda hem evlilik hayatından hem de kariyerinden bahsetti.

Candaş Tolga Ile Az Önce Konuştum Kenan Doğulu


Candaş Tolga'nın Aşktan beklentin ne sorusu üzerine Kenan Doğulu,

Benim aşktan beklentim hayatı paylaşmak yani bir iki kişilik bir dünya kurabilmek saygı sevgi beraber aynı yolda yürüyebilmek hiçbir zaman yalnız olmadığını bilebilmek öyle hissetmek öyle yaşamak

Beren ile karşılaşınca dünyam durdu


"Biz aslında bir partide ilginç bir şekilde tanıştık. Bazı arkadaşlarımız bizi bir araya getirmeye çalışıyorlardı ama karşılaştığımız an benim dünya durdu. Hani aşıklık sistemim çöktü o sistem çökünce aşık oldum yani kilitlendim. Mavi ekranı gördüm diyebilirim."

Evlilik hayatına değinen ünlü isim, 


Takdir edersin ki çok iyiyiz, keyfimiz yerinde. Beraber üretiyoruz artık bazı şeyleri geçtik birbirimizi anlıyoruz, sahip çıkıyoruz destekliyoruz. İlişkimiz sürekli sıcak aşık seviyesinde onu öyle tutabilmek de çok zor.  Özellikle iki ünlünün olmadı demek iki önemli marka demek.  Sanki bambaşka bir marifetmiş gibi sanki. Biz bunu çok güzel ayırt ettik, güzel idare ediyoruz ve müthiş gidiyoruz.

Fırsatçılık hissettiğimde çizgiyi çekerim 

"Aslında saygısızlığı da hiç sevmem ama fırsatçılık benim için son noktadır.  Diğer yandan da çok affedici de bir insanım asla küsemiyorum. Çünkü ben hep bir fırsat verilsin istiyorum, hatasını anlasın, insan kendi değerlendirsin ki bir daha onu yapmayacak kadar da saygı duysun diye bekliyorum .

Kenana Doğulu Candaş Tolga
Hit şarkı yapmanın bir matematiği var

Popüler şarkı yapmanın bir matematiği var mı sorusu üzerine Kenan Doğulu, 

Ya aslında var öyle bir matematik ama biz tam tersi kurmaya çalışıyoruz çünkü o zaman işte günün müziği oluyor yani 20 sene sonra 30 sene sonra
dinlenip dinlenmeyecek konusu tamamen şeyden  formülden çıkmış oluyor. Çünü bugünkü müziği popüler olsun diye bugünkü hava için yapmak için işte şunu katalım bunu katalım bunu edelim falan mesela erozyon şarkılarında  vardır O işte etnik bir şey bölümü olsun işte bir şey olsun ama işte bir Türk ezgileri taşısın Efendim şudur budur falan gibi  o tip formüller. Bugün de pop müzik içinde böyle bir formül var 

Editör: Haber Merkezi