Spor

Kayserispor'da Burak Yılmaz istifa etti mi? Açıklama geldi

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Burak Yılmaz'ın istifa ettiği yönündeki haberlerin doğru olmadığını belirterek, teknik direktörün görevinin başında olduğunu duyurdu. Çamlı, takımın yeni sezonda başarı hedefiyle çalışmalara devam ettiğini ve oluşturulan aile ortamının bozulmasına izin vermeyeceklerini ifade etti.

Abone Ol

Bellona Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı, teknik direktör Burak Yılmaz'ın istifa ettiği yönündeki haberlerin asılsız olduğunu belirtti.

Yılmaz Görevinin Başında

Kayserispor'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Burak Yılmaz'ın görevinin başında olduğu vurgulandı. Ali Çamlı, basında yer alan istifa haberlerinin gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

İstifa Haberleri Gerçeği Yansıtmıyor

Ali Çamlı açıklamasında, "Teknik direktörümüz Burak Yılmaz ile ilgili basına yansıyan istifa haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Kıymetli hocamız Burak Yılmaz görevinin başındadır. Geçen sezonun ortasından bugüne kadar hocamız ile istişareli olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kasıtlı ve fitne oluşturmak için ortaya atılan iddiaları doğru bulmuyoruz." dedi.

Kayserispor'da Aile Ortamı Bozulmayacak

Başkan Çamlı, Kayserispor'da oluşturulan aile ortamının bozulmasına kesinlikle müsaade etmeyeceklerini belirterek, "Hangi odaklar tarafından yapılırsa yapılsın, Kayserispor'da oluşturduğumuz aile ortamının bozulmasına kesinlikle müsaade etmeyeceğimizin de bilinmesini istiyorum. Biz büyük Kayserispor ailesi olarak yeni sezonda başarılı olabilmek adına fedakarca çalışmalarımıza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.Kayserispor, yeni sezonda başarıya odaklanmış durumda. Başkan Ali Çamlı, takımın hedeflerine ulaşabilmesi için tüm yönetim ve teknik ekibin fedakarlıkla çalıştığını belirtti. Teknik direktör Burak Yılmaz ile uyum içinde çalıştıklarını vurgulayan Çamlı, taraftarlara da destekleri için teşekkür etti.