Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde 31 Mart yerel seçimler sonrası başlayan gerginlikte silahlar konuştu. Seçim sonuçlarının kabul edilmemesi sonrasında, ülkücü hareketin lideri Alparslan Türkeş'in memleketi olan ilçede yeniden seçim yapılmış ve seçimi yeniden CHP kazanmıştı.

CHP’li meclis üyesi Şerafettin Bahadır, eski belediye başkanı MHP'li Menduh Uzunluoğlu'nun kardeşi Ejder Uzunluoğlu ve yanındakiler tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Ayaklarından vurulan Bahadır’ın saldırı sırasında kızının da yanında olduğu öğrenildi.

ÖNCE DARP EDİLDİ

Edinilen bilgi ve iddiaya göre; dün akşam saatlerinde ilçede meydana gelen olayda; belediye meclis üyesi adayı olan Şerafettin Bahadır; E.U. tarafından önce darp edildi, ardından da silahla bacağından vuruldu. İlçe devlet hastanesindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla Kayseri Şehir Hastanesine sevk edilen Şerafettin Bahadır; burada tedavi altına alındı.

Nakit kullanmak suç mu? Kiracılara da ceza yolu açıldı Nakit kullanmak suç mu? Kiracılara da ceza yolu açıldı

Türkeş'in memleketinde CHP kazandı! Pınarbaşı'nda MHP'ye seçim şoku Türkeş'in memleketinde CHP kazandı! Pınarbaşı'nda MHP'ye seçim şoku

MHP'Lİ ERSOY'DAN AÇIKLAMA

Olayın ardından X hesabından açıklamalarda bulunan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy,

"Bugün Pınarbaşı ilçesinde gerçekleştirilen menfur bir saldırı sebebiyle şahsımı hedef gösteren; azmettirici olduğum ve olayda dahilim bulunduğunu iddia eden kim varsa hepsiyle ilgili hukuki müracaatlarımızı avukatlarım aracılığıyla vakit kaybetmeden başlatıyorum. Olayın muhataplığına ve iddialara bakıldığında maalesef karşılaştığımız hadise, insanların engeliyle dalga geçilip başlatılan bir tahrik sürecidir. Aile meselesine, siyasi yafta vurarak şahsıma ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne iftira atan özellikle medya tetikçileri ve herkesle hukuk önünde hesaplaşacağız ama helalleşmeyeceğiz" dedi.

Mhp Kayseri Milletvekili Baki Ersoy

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yeniden adaylık açıklaması Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yeniden adaylık açıklaması