Oğullarının hayatından endişe eden Ebru-Mehmet Atay çifti, emniyet müdürlüğüne giderek giderek kayıp başvurusunda bulundu. Aradan geçen zamana rağmen Veli Eren Atay'dan bir ip ucu bulunamadı.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ve Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Veli Eren'i bulmak için çalışmalarını sürdürürken, sanat dünyasından birçok isim de Veli Eren'in bulunabilmesi için sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yaparak destek verdi. Veli Eren'in bulunması  'kayıp' afişleri bastıran aile, cadde cadde, sokak sokak gezip, herkesten destek istedi.Veli Eren'in kaybolmasının ardından tam 1 yıl geçti ancak hala bir haber alınamadı

Kayıp Veli Eren Atay nerede?Polis, Veli Eren Atay'ın cep telefonuna ulaştı ve telefonun sinyallerini izleyerek Manisa'daki bir ailenin evinde olduğunu belirledi. Aile bir süre polis tarafından gözetim altına alındı, ancak olayla hiçbir ilgilerinin olmadığı anlaşıldı. Bunun üzerine polis, Manisalı ailenin bilgilerine başvurdu ve ailenin, Atay'ın kaybolduğu gün telefonunu Çeşme'deki bir plajda bulduğunu, ardından bir süre evde sakladıktan sonra format atıp kullanmaya başladığını öğrendi. Telefon, geçen ay aileye teslim edildi. Formatlama işlemi nedeniyle telefonun içindeki tüm veriler silinmişti ve Veli Eren Atay'a ait hiçbir bilgi kalmamıştı.

Kayıp Veli Eren Atay nerede?

Anne Ebru Atay umudunu yitirmeden evladını aramaya devam ediyor. Müge Anlı'nın programına da katılan Atay ailesi oradan da bir sonuç alamamıştı.Atay ilesi Veli Eren hakkında en ufak bilgiye sahip olanlar korkmadan,çekinmeden bize ulaşsın dediler. 

Bugün yol ve trafik durumu ne? Hangi yollar kapalı? 13 Eylül 2024 Bugün yol ve trafik durumu ne? Hangi yollar kapalı? 13 Eylül 2024

Kayıp Veli Eren Atay nerede?