AB dışişleri bakanları, Orta Doğu gündemiyle olağanüstü toplanacak AB dışişleri bakanları, Orta Doğu gündemiyle olağanüstü toplanacak

ABD'deki Heavenly Kayak Merkezi'nde geçirdiği bir günün ardından kayıp olan Monica Laso, soğuk geceden sonra sağlık görevlilerince kurtarıldı.

TAŞIMA GONDOLU BOZULMUŞ
Perşembe günü Heavenly Kayak Merkezi'nde snowboard yapan Laso, arkadaşlarından ayrıldıktan sonra dağdan aşağı inmek için tercihini gondoldan yana kullandı. Ancak gondol birkaç dakika sonra durup gökyüzünde asılı kaldı ve Laso'nun yardım çığlıkları duyulmadı.

Kayip Kadin1

15 SAAT BOYUNCA SOĞUKTA KALMIŞ ,DUYULMAMIŞ
Cep telefonu olmayan Laso, yardım çağıramadığı için umutsuzca çığlık attığını belirtti. Gecenin en düşük sıcaklığı -5 santigrat dereceydi ve Laso, 15 saat boyunca ellerini ve ayaklarını sürtüp soğuğa karşı mücadele ettiğini söyledi.

Arkadaşları, Laso'nun kaybolduğunu fark edince El Dorado County Şerif Bürosu'na ihbarda bulundu. Ancak ekipler, Laso'nun gondolda mahsur kaldığını ertesi gün, gondolun tekrar kullanılmaya başlanmasıyla fark etti. Güney Tahoe Gölü İtfaiye Teşkilatı tabur şefi ve sözcüsü Kim George, Laso'nun sağlık görevlilerinin geldiği sabah bilincinin yerinde olduğunu ancak hastaneye nakledilmeyi reddettiğini söyledi.