Festivalin sona ermesinin ardından, henüz bilinmeyen bir nedenle iki grup arasında kavga çıktı. Kavgaya müdahale eden trafik polisi, taraflardan birinin sert saldırısına maruz kaldı. Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde, saldırganın polise kafa bölgesine tekme attığı görüldü. Bu görüntüler kısa sürede sosyal medyada yayılarak kamuoyunda büyük tepkiye neden oldu.
BAŞSAVCILIKTAN AÇIKLAMA: GÖZALTI KARARI VERİLDİ
Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medyada olayla ilgili paylaşılan bazı yanıltıcı bilgiler üzerine açıklama yaptı. Açıklamada, kavgayı ayırmaya çalışan kolluk kuvvetlerinin hafif şekilde yaralandığı ve basit tıbbi müdahale ile tedavi edildiği belirtildi. Ancak saldırıya ilişkin görüntülerin delil olarak soruşturma dosyasına eklenmesiyle birlikte, saldırgan hakkında gözaltı kararı verildiği ifade edildi.
KAMUOYUNDAN SERT TEPKİ: CEZASIZ KALMASIN!
Polise yönelik bu saldırı, güvenlik güçlerine yapılan şiddet olaylarına karşı sert tepki gösteren kamuoyunda infiale yol açtı. Sosyal medyada birçok kullanıcı, saldırganın en ağır şekilde cezalandırılması gerektiğini savunurken, yetkililerin benzer olayların önüne geçmek için daha sıkı tedbirler alması gerektiğini dile getirdi.
Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturmanın tüm yönleriyle sürdüğünü ve kamuoyunun gelişmeler hakkında bilgilendirileceğini duyurdu.