CİNAYETLER YASALARDAN CESARET ALIYOR


Haksız yere bir insanı öldürmek, bütün insanlığı öldürmek gibidir.

Bir insanı öldüren kişinin, kendisininde öldürüleceğini bilmesi, onun tetiğe giden parmaklarını önceden kırmak demektir.

Ama siz, kanunlarınızla mahkemenizle önce muhabbet hapis, sonra hafifletme gerekçeleri ortaya koyup, sonra da üçte bir ceza indirimi yaparak 10-15 sene yatırıp tekrar toplumun içerisine katilleri çıkartırsanız cinayetleri yasalarınızla besliyorsunuz demektir.

Belli suçlara idam şarttır. Adam öldürmek ister kadın ister erkek olsun, çocuk tecavüzcüsü ve çocuk katili bunlara idam getireceksiniz.

 Siyasal yapılan üzüntü açıklamaları bu gerçekliği ortaya koymadığı sürece timsah gözyaşlarından İleri gitmeyecektir.

İdama karşıyım deyip, bu suçların işlenmesine, onlara en ağır ceza verilsin diyerek öldürülenlerin geri gelmeyeceğini bildikleri halde sadece büyük bir narkoz ezberin söylemlerini kullandıklarını kendileri de bilmeleri gerekir.

Öldüren öldürüleceğini bilecektir. Sinek öldürür gibi insan öldürmek o kadar kolay olmaması gerekir.

Birkaç kişinin darağacında sallanılması bu sorunları %90 oranında çözer. Ama siz kanunlarınızı kendi değerlerinizden uzak batının emretmiş olduğu şekilde yaparsanız toplumunuzda batının hastalıklı bütün sorunlarını da taşımış olursunuz.


Milletimizin şunu çok iyi bilmesi gerekir; toplumun refahını sağlayacak olan ilk adımı atacak olan siyasilerdir.

Siyasi partilerin bağımlı politikaları birçok alanda olduğu gibi hukuk alanında da batının kölesi halindedir.


Milli Yol Partisi olarak; büyük Türk Milletinin aile birliğini, toplumsal huzur ve barışını sağlayacak atılması gereken adımlar ne ise atılacaktır.

 Milletimize hiçbir zaman yalan söylemeyeceğiz. Sorunları çözmede kendi tarihi mükteshâbatımızın değer ölçülerimizin yeterli olduğuna inanan bir siyasi kadro olarak; bu konuları da soğutmadan çözüme kavuşturacak siyasi mücadeleyi ortaya koyacağız.


Yunus Ekşi