Spor

Kasımpaşa son dakikada attı! Galatasaray'a şok...

Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray, Kasımpaşa'yı konuk ettiği maçta 3-0 öne geçmesine rağmen sahadan 3-3 beraberlikle ayrıldı. Kasımpaşa, beraberliği 90+5'ince dakikada yakaladı.

Abone Ol

Galatasaray'ın gollerini 20. ve 28. dakikalarda Victor Osimhen, 34. dakikada ise Mauro Icardi kaydetti. Kasımpaşa, geri dönüşünü 44. dakikada Mamadou Fall, 93. dakikada penaltıdan Hajradinovic ve 90+5. dakikada Da Costa'nın golleriyle gerçekleştirdi.

Victor Osimhen, Galatasaray formasıyla çıktığı 4. maçta ilk kez gol sevinci yaşarken, toplamda 2 gol ve 3 asistlik bir performansa ulaştı. Mauro Icardi ise bu sezon 3. golünü kaydetti.

Teknik direktör Okan Buruk, Galatasaray'ı üst üste 7 galibiyete taşıma şansını yitirerek Frank Rijkaard'ın 2009-2010 sezonundaki 6'da 6'lık en iyi başlangıcını geride bırakma fırsatını kaçırdı. Bu sonuçla Galatasaray puanını 19'a yükseltirken, Kasımpaşa ise 7 puana çıktı.

Galatasaray, bir sonraki maçında UEFA Avrupa Ligi'nde Rigas Skola ile karşılaşacak, Kasımpaşa ise Bodrum FK'yi ağırlayacak.