Sosyal medya fenomeni olan ve milyonlarca takipçisi bulanan büyük beden mankeni Sam Paige, The Mirror gazetesine  üst düzey  markası Louis Vuitton ve benzerlerini  podyuma asla büyük bedenleri çıkarmadığı için eleştirdi. Pagie ünlü markaların olması gerektiği kadar kapsayıcı olmadığından şikayet etti.

66666

ONLARCA KAPADOKYA FOTOĞRAFI PAYLAŞTI

Ağustos ayı başında Kapadokya'ya arkadaşları ile birlikte gelen sosyal medya fenomeni medya hesaplarında verdiği pozların altına  "Kapadokya'da kalmak yetmiyor. Bu güzel otelimizin inanılmaz manzarası! Kahvaltı için mükemmel bir yer! Benive bu çatıya bakan balonu yakala!Ziyaret etmeyi düşünüyorsanız kalmak için mükemmel bir mağara oteli" yazmıştı.

3333333

BOL VE KOYU RENKLİ  ELBİSEYE ZORUNLU DEĞİLİZ
Sam Paige daha öncede dünya medyasında vücut ölçülerini hedef alan olumsuz yorumlara sert cevaplar verdiği için yeralmıştı.Sosyal medyada yaratılan kusursuz güzellik anlayışına tepki gösteren Paige, fazla kilolarını eleştirenleri twerk yaptığı bir paylaşımla eeleştirmiş ve dalga geçmişti. Seksi bir kıyafet seçimi yapan Paige’in özgüvenive dansı  alkış toplamıştı. Paige, sürekli kadınların vücut ölçülerinde mutlu olması gerektiğini savunuyor. Büyük beden kişilerin bol ve daha koyu renk kıyafetler tercih etme zorunluluğu bulunmadığını belirten Paige, seksi kıyafetlerini milyonluk hesaplarından paylaşıyor.

22222222