Asuman Dabak estetik iddialarına yanıt verdi! Asuman Dabak estetik iddialarına yanıt verdi!

Ünlü rapçi Kanye West, dört çocuğunun annesi Kim Kardashian ile yaşadığı kargaşalı ayrılığın ardından Bianca Censori ile evlenmişti. Ancak bu evlilik, iki yılını doldurmadan sona ermek üzere. Censori, West’in eski eşi Kim Kardashian’a olan benzerliğiyle dikkat çekmiş, ikilinin ilişkisi medya tarafından sürekli merak konusu olmuştu.

Bianca Censori, mimarlık eğitimi almış bir profesyonel. Kanye West’in şirketinde çalıştığı sırada, ani bir kararla onunla evlenmesi magazin basınında geniş yankı uyandırdı. Evliliği boyunca giydiği cesur kıyafetler ve yaptığı alışılmadık paylaşımlarla sık sık gündeme gelmişti.

İlk dönemlerde, Censori'nin Kardashian'a olan benzerliği, ilişkilerine dair çeşitli spekülasyonların doğmasına neden oldu. Ancak zamanla, ikilinin ilişkisi de tartışmalara sahne oldu. Yeni haberler, West’in Censori’den ayrılmaya karar verdiğini ve bu süreçte Japonya’da bekar bir hayat sürmeyi düşündüğünü öne sürüyor.

Kanye West’in ayrılık kararı, hayranları ve medya için büyük bir şok etkisi yarattı. Her ne kadar ilişkileri iki yıl sürse de, çiftin geçmişte yaşadığı olaylar ve medya ilgisi, bu evliliğin daha fazla sürdürülemeyeceği yönünde ipuçları veriyordu.

Editör: Elif Erbay