Güney Kore'de suç hikayelerini seven bir kadın, cinayeti meraktan işlediğini açıkladı. Kurbanını parçalayan kadın valizle taşımaya kalkıştı. Güney Kore'nin Busan kentinde suç hikayeleri araştıran 23 yaşındaki kadın, cinayeti merak ettiği için yaptığını ifade etti. Busan polisi, Jung Yoo-jung adındaki katili tutukladı. Insider News'e göre, Jung'un izlediği diziler ve kitaplar nedeniyle cinayete takıntılı olduğuna inanılıyor. 23 yaşında olan suçlunun cinayeti planladığından şüpheleniliyor.

LİSELİ ELBİSESİYLE KURBANINA GİTTİ

İsimsiz bir polis, Jung'un kurbanını internette araştırdığını, ebeveynleri ve öğretmenleri bir araya getiren bir uygulamada bulduğunu söyledi. Suçlunun, kadın maktul ile 24 Mayıs'ta tanıştığı ve iki gün sonra lise üniformasıyla evden ayrıldığı ortaya çıktı. Jung eve girdi ve adı açıklanmayan öğretmeni yanında getirdiği bıçakla katletti. 23 yaşındaki kadının cinayetin ardından yakındaki bir süpermarkete giderek çöp poşeti ve çamaşır suyu aldığı öğrenildi. Jung, eve döndükten sonra kurbanını parçaladı.

TAKSİCİ İHBAR ETTİ

Öğretmenin cansız bedeninden bir parçayı bir bavula koyan Jung, taksiye binerek ormanlık bir alana gitti ve valizi orada bıraktı. Polise göre, öğretmeni kayıp gibi göstermeye çalıştı. Ancak Jung'dan şüphelenen taksici durumu polise bildirdi. Polis ekipleri, Jung'un çantasında kanlı giysiler buldu. Kurbanın diğer parçaları da Jung'un evinde olduğu ortaya çıktı. Jung'un telefonu incelendiğinde 3 aydan beri cesedi nasıl saklayacağını araştırdığı ortaya çıktı.