Kahve Dünyası franchise almak, yeterli franchise koşulu kriterlerini sağlayan yatırımcılara sunulmaktadır. Marka kalitesini korumak için çok fazla franchise vermeyen Kahve Dünyası, çok fazla Franchise vermemektedir. Franchise yöntemi ile, finansal durumu iyi olan yatırımcılar Kahve Dünyası franchise satın alabilirler.

İlk aşamada müteahhit ve çalışanların özel eğitimleri gerçekleştirilir. Özel bir eğitim programında kahve ve marka işletmeciliği hakkında detaylı bilgi veren Kahve Dünyası eğitim programını tamamlayan kişiler bayi statüsü için başvuruda bulunabilirler. Ayrıca Kahve Dünyası metrekare olarak geniş alanlara sahip açık alanları tercih etmektedir.

Kahve Dünyası'nın ürün yelpazesi oldukça geniş bir yelpazeyi kapsamaktadır. Kaliteli bir marka olduğu için birçok çeşidi vardır. Türk kahvesi, filtre kahve, yerel kahve, hazır kahve, espresso, salep ve sıcak çikolata, şuruplar, kutulu çikolata, çikolatalı atıştırmalıklar, çikolata kalıpları ve şekerlemeler Kahve Dünyası'nın başlıca ürünlerindendir. Bu kadar çeşitli ve kaliteli ürüne sahip bir firmayı başka kişiler ile paylaşmak ve aynı kaliteyi sağlamak zor olmaktadır. 

Kahve Dünyası Franchise Almak

Kahve Dünyasının Büyümesi

Kahve Dünyası Franchise alırken bunu yapmak çok zor çünkü marka yıllardır tutturduğu kaliteyi ve beğeniyi kırmak istememektedir. Oluşturduğu kitle beğenisi ile beraber her geçen gün büyüyen ismine zarar vermek istememektedir. Çok kaliteli hizmet vermektedir bu nedenle, çok nadiren Franchise vermektedir.

Her yıl büyümeye devam eden Kahve Dünyası, 2014 yılından bu yana yatırımcılara bayilik imkânı sağlıyor ancak çok fazla bayilik vermemektedir. Genel kural olarak bayiliklerden vazgeçmeden kendi bünyesinde bayilikler açmaya devam etmektedir. Kahve Dünyası bayisine başvuru için online başvuru sistemi bulunmamaktadır bu nedenle başvuru için kayıt şirketi ile telefon ile iletişime geçilmelidir. 

Deprem sonrası Tokatta okullar tatil edildi mi? Deprem sonrası Tokatta okullar tatil edildi mi?

Kahve Dünyası Franchise Ücretleri 

Kahve Dünyası franchise ücretleri yıllık ortalama fiyata göre değişmektedir. Kahve Dünyası franchise çok zor olduğundan, hak kazanan yatırımcıların güçlü finansal güce sahip olması gerekir. Kahve Dünyası bayi ücretleri, işletmenin açılacağı şehir ve alanın metrekaresine göre değişiklik gösterebilmektedir. Franchise ve telif hakları konusunda net bir bilgi yok. En doğru bilgiyi elde etmek için mekânın özellikleri kadar firmanın kendisine de danışmak gerekmektedir.