Medya

Kadir İnanır'ın ablası vefat etti

Türk sinemasının efsane isimlerinden Kadir İnanır, hayatının en zor günlerinden birini yaşıyor. Felç geçirmesinin ardından aylarca hastanede tedavi gören İnanır, gelen acı haberle derin bir üzüntü yaşadı.

Abone Ol

24 Mart’ta Beykoz’daki evinde aniden rahatsızlanan ve beyninde pıhtı attığı teşhisi konulan Kadir İnanır, entübe edilerek yoğun bakıma alınmıştı. Bu zorlu sürecin ardından şimdi de ailesinden bir kayıp haberi aldı. 2 yıl önce ablası Zinnet İsmailoğlu’nun vefatıyla sarsılan ünlü sanatçı, diğer ablası Elmas Bakar’ın ölüm haberiyle adeta yıkıldı.

Aynı zamanda şarkıcı Soner Arıca’nın da teyzesi olan Elmas Bakar, Ordu’da yaşıyordu ve geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetti. Bakar’ın cenaze töreni Ataköy 5. Kısım Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınan namazın ardından Ayazağa Mezarlığı’na defnedildi. Bu kayıp, İnanır ve ailesi için büyük bir üzüntü kaynağı oldu.

KADİR İNANIR'IN SAĞLIK DURUMU

Günlerce hastanede kalan ve fizik tedavi süreci devam eden İnanır’ın felç kaldığı iddia edilmişti. Çıkan haberleri yalanlayan Jülide Kural, iddiaların gerçekleri yansıtmadığını belirterek şunları söylemişti:

"Kadir’in tedavisi olumlu yönde devam ediyor. Elbette uzun zamandır hastanede olmanın getirdiği psikolojik bir ağırlık var. Ama Kadir’in sahip olduğu güçlü irade bu süreci de atlatacak. Felç geçirdiği haberleri yalan. Böyle haberler nereden çıkıyor, anlamıyorum. Yalan haberlere kulak asmayın lütfen."