Türk sinemasının büyük jönü Kadir İnanır'ın merak edilen sağlık durumuyla ilgili hayat arkadaşı Jülide Kural'dan açıklama geldi.

Kural, "Akciğerinde görülen enfeksiyon nedeniyle 3 gündür tedbir amaçlı yoğun bakımda. Entübelik bir durum yok. Hatta Kadir bey gündeme dair tüm haberleri de yakından takip ediyor" sözleriyle Kadir İnanır'ı sevenleri rahatlattı.

Mart ayında beynine 3. kez pıhtı atması sonucu hastaneye kaldırılmış ve tedavi olmaya başlamıştı. Yeditepe Üniversitesi Koşuyolu Hastanesi’nde yoğun bakıma alınan İnanır’ın sağlık durumunun kötüye gittiği haberleri çıkmıştı. 

Uyandırılması Beklenen Kadir İnanır Hakkında Son Gelişme

Didimli turizmci Yusuf Çolak’tan Narin Güran için anlamlı mesaj Didimli turizmci Yusuf Çolak’tan Narin Güran için anlamlı mesaj

Yoğun Bakımda 4. Gün

Hürriyet'e konuşan 25 yıllık hayat arkadaşı Jülide Kural ise iddialara yanıt verdi:

Fizik tedavi merkezinde tedavimiz devam ediyordu ancak akciğerinde görülen hafif enfeksiyon nedeniyle yeniden hastaneye döndük. Bu süreçte asla eve gitmedi. Bir hastaneden diğer fizik tedavi hastanesine geçiş yapmıştık. Yoğun bakımda 3. gündeyiz ama tedbir amaçlı. Çok uzun süre hastanede olması sebebiyle doktorları titiz davranıyor. Büyük bir rahatsızlık değil, entübelik de bir durum yok.”

Gündemi Takip Edebiliyor

Kadir İnanır hayata daha çabuk karışmak isteyen, güçlü bir karakter. Bu tür süreçler çok kolay değil. Toparlanmasının uzun süreceğini de biliyorduk. Saygılı, sabırlı ve özenli olmak gerekiyor. Çıkan iddialar ise Kadir İnanır’ı çok üzüyor. Kadir bey, gündeme dair tüm haberleri yakından takip ediyor. Suriye görüşmelerini, mültecilerin durumunu, milli maçları konuşuyoruz. Her gün 8-10 saat yanındayım. İyi günde kötü günde diye yola çıkarsınız ve hep yanında olursunuz. Çünkü hayat bunu gerektirir."

Kadir İnanır'ın sağlığıyla ilgili kritik gelişme Kadir İnanır'ın sağlığıyla ilgili kritik gelişme

Editör: Kemal Ilıkkan