İsrail istihbaratı yıllar önce telsiz ve çağrı cihazı şirketleri kurmuş İsrail istihbaratı yıllar önce telsiz ve çağrı cihazı şirketleri kurmuş

Ünlü oyuncu Kadir İnanır, Mart ayında beynine pıhtı atması sonucu hastaneye kaldırılarak sevenlerini endişelendirmişti. Beykoz’daki evinde 24 Mart Pazar sabahı rahatsızlanarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen İnanır, inme geçirdiği için acil olarak ameliyata alınmış ve kısa bir süre entübe edilmişti. 75 yaşındaki usta sanatçı, 27 Mart'ta doktorlar tarafından uyandırılmış ve 1 Nisan'da yoğun bakımdan çıkarılarak rehabilitasyon sürecine girmişti.

Son günlerde, Kadir İnanır'ın sağ kol ve sağ bacağının felç olduğu iddiaları sosyal medya ve bazı haber sitelerinde hızla yayıldı. Bu iddialar, hayranlarını bir kez daha endişeye sürüklerken, İnanır'ın hayat arkadaşı Jülide Kural'dan konuya ilişkin net bir açıklama geldi.

Kural, usta oyuncunun sağlık durumu hakkında yaptığı açıklamada, felç iddialarının asılsız olduğunu belirterek, İnanır'ın tedavi sürecinin olumlu yönde ilerlediğini vurguladı. "Kadir’in tedavisi olumlu yönde devam ediyor. Böyle haberler nereden çıkıyor anlamıyorum. Elbette zorlu bir süreç ama güçlü iradesiyle daha da iyi olacak. Yalan haberlere kulak asmayın lütfen." ifadelerini kullanan Kural, sanatçıya kapsamlı bir tedavi uygulandığını da sözlerine ekledi.

Editör: Elif Erbay