Erdoğan'dan Cuma namazı çıkışı önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan F-16 alımına ilişkin açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç'in NATO'ya katılımı konusunda Türkiye'nin üzerine düşeni yaptığını; şimdi de F-16 satışıyla ilgili ABD'den onay beklediklerini söyledi.

Aday tanıtım törenlerine de devam edeceklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan "Yarın İzmirdeyim, ertesi gün de Eskişehir'de aday tanıtımlarımızı yapacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cuma Namazı Çıkışında Soruları Yanıtladı

Uluslararası Adalet Divanı, İsrail'i yargılama yetkisine sahip olduğunu açıkladı.

İsrail soykırımla yargılanacak. Uluslararası Adalet Divanı: İsrail devleti Gazze'de ve Gazze'ye karşı yürüttüğü askeri operasyonları derhal durdurmalı dedi.  İsrail aleyhine ileri sürülen soykırım iddialarının “makul seviyede” ispatladığına hükmetti.

İsrail Soykırım Davasında Tedbir Kararı Açıklanıyor

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İngiliz Mevkidaşı David Cameron ile İstanbul'da bir araya geldi.

Hakan Fidan, İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron'a, Orta Doğu’da kalıcı barış için Gazze’de ivedilikle tam ateşkesin sağlanması ve iki devletli çözümün hayata geçirilmesi gerektiğini vurguladı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İngiliz Mevkıdaşı Cameron Ile Bir Araya Geldi

🎥Survivor eleme gecesinde adaya kim veda etti? 16.05.2024 🎥Survivor eleme gecesinde adaya kim veda etti? 16.05.2024

İletişim Başkanlığı'ndan 'baba kart' açıklaması! Murat Kurum'un vaadi ne anlama geliyor?

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum'un, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 'Anne Kart' uygulamasını değiştirdiği vaadine açıklık getirdi.

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, AK Parti'nin İstanbul Adayı Murat Kurum'un "'Toplu ulaşım için Baba kart çıkaracağız' dedi" iddiasının doğru olmadığını belirtti. İletişim Başkanlığı, "Kurum, mevcuttaki 'Anne Kart' uygulamasının değiştirileceğini, sistemin yeni isminin “Aile Kart” olacağını duyurmuştur" ifadelerini kullandı.
Merkez'in açıklamasında "Manipülatif haberlere itibar etmeyiniz" denildi.

Muharrem İnce Yerel Seçim Kararını Açıkladı

Muharrem İnce'den Fetö Trollerine 'Kaset' Göndermesi

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce yerel seçim kararını açıkladı! İnce, “Girebildiğimiz her yerde seçime gireceğiz, İstanbul’da 3 aday adayımız var, Mehmet Sevigen 3 kişiden biri" dedi.” dedi.
Muharrem İnce FETÖ’nun kaset kumpaslarınaysa "Vız gelir tırıs gider" yanıtını verdi.
Muharrem İnce, partisinin İstanbul adayı için ilk ismi açıkladı! CHP'ye kapıları kapattı…

CHP'den İnce'ye Cevap

Muharrem İnce'nin iddialarına ilişkin  CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel'den açıklama geldi.  "Sayın İnce, belli sayıda belediye meclis üyeliği ve İzmir'de bir metropol ilçe belediye başkanlığı talebinde bulunmuştu. Bugün yaptığı açıklamaların ve eleştirilerin müzakereler olumlu sonuçlansa idi asla yapılmayacağını biliyoruz." dedi.

AK Parti ABB adayı Turgut Altınok Mansur Yavaş'a Yüklendi

Ankara'nın 5 yılının heba olduğunu söyleyen Altınok, kredisi bile ödenen Tatlar Atıksu Arıtma Tesisi için ihale yapılmadığını söyledi. "Mansur Yavaş 25 milyon kişiyi zehirliyor" diyerek tepki gösterdi.

Turgut Altınok Kızılaydan

Partilerin Oy Pusulasındaki Yerleri Belli Oluyor

Yerel seçimlere katılacak siyasi partilerin oy pusulasındaki yerleri, yarın kurayla belirlenecek.

Partilerin Oy Pusulasındaki Yerleri Belli Oluyor

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, Ümit Özlale hakkında bir çok belgenin kendisine ulaştırıldığı iddialarını yalanladı.

Akşener "Bu konuyu yalanladık ama bugün bir başka Youtube kanalında iş Ümit Özlale'nin istifa edeceğine kadar götürülmüş. Bu konularla ilgili mahkemeye müracaat ettik. Biraz önce Ümit Özlale ile de konuştum. O da yalanlıyor” ifadelerini kullandı.

Emekli Maaşlarının Ek Ödemeleri Yatırılmaya Başladı

Emekli Sandığından aylık alanların Ocak ayı 2024 zam farkı ile kamu kurumlarda çalışan işçilerin ilave tediye ödemelerinin birinci yarısı, hesaplara yatmaya başladı.

O Bankalardan Emekli Maasi Alan Her Ldjw

Kadınlar erkeğin soyadını almak zorunda kalmayacak.

Türk Medeni Kanunu'nun "evlenen kadının kocasının soyadını alacağı" hükmünü iptal eden Anayasa Mahkemesinin kararı 28 Ocak'ta yürürlüğe giriyor.

İstanbul'a haftasonu için kar uyarısı geldi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet İşleri Dairesi Başkanlığı (AKOM) tarafından yapılan açıklamada sıcaklıkların 2-4 derece azalacağı, cumartesi günü yağmur şeklinde görülecek yağışların pazar günü karla karışık yağmur şeklinde olacağı kaydedildi.

Istanbul Kar Yagisi-4

Galatasaray'da Sacha Boey ile yollar her an ayrılabilir.

Alman devi Bayern Münih, oyuncuyu bugün Almanya'ya getirmek için tüm şartları zorluyor. Alman basını, Bayern Münih'in Sacha Boey için Galatasaray ile görüşmelere başladığını duyurdu.

Son Dakika Galatasarayda Sacha Boey Soku Fransaya Tedaviye Gitti 1 Ay Yok Z Y Chy8Y S

Fenerbahçe Çağlar Sövüncü Transferini Bitiriyor

Fenerbahçe'nin Atletico Madrid forması giyen Çağlar Söyüncü'nün transferi için İspanyol deviyle anlaşma sağladığı öğrenildi.

Caglar Soyuncu Fenerbahce-1