Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı; gündemde emeklilere ek zam, terörle mücadele, enflasyon ve fahiş fiyatlar var.


MHP Genel Başkanı Bahçeli, ABD'yi eleştirerek Türkiye'ye yönelik kötülükleri sıraladı; DEM'cilerin TBMM'de olmasını siyasi garabet olarak nitelendirdi.


TBMM Genel Kurulu, Milli Savunma ve Dışişleri Bakanlarının bilgilendirmeleri ile toplandı; Hakan Fidan, PKK'nın Türkiye değil, Suriye ve Irak için güvenlik tehdidi olduğunu belirtti.


Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, kamuda tasarruf çağrısı yaparak valileri uyardı; gösterişten uzak, mütevazı kamu anlayışına vurgu yaptı.

Hazine Ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek
TKP, Tunceli Belediye Başkanı Maçoğlu'nu İstanbul Kadıköy'den belediye başkan adayı olarak açıkladı.
Yatağa bağımlı seçmenlere seyyar sandıklar oluşturulacak; son başvuru tarihi yarın.


Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, Güney Kore'yi "değişmez baş düşman" olarak tanımlanması için anayasanın değiştirilmesi çağrısında bulundu.

Kim Jong-Un şokta  67 yıl sonra hayır oyu verildi!-1
İstanbul'da motosikletli kurye ölümüne neden olan Somali Cumhurbaşkanının oğlu Mahmud'a verilen ceza 2 yıl 6 ay hapis, 27 bin 300 lira para cezasına çevrildi.

Somali Cumhurbaskaninin Ogluna Hapis Istemi
Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın uzay yolculuğu 17 Ocak'ı 18 Ocak'a bağlayan gece 01.11'de gerçekleşecek; Taksim Meydanı'nda fırlatma töreni izlenebilecek.

Survivor acil durum konseyinde neler oldu? Survivor acil durum konseyinde neler oldu?