Kader Çelebi ile Gündem yeni bir haftaya başlıyor! Haftanın ilk gününde öne çıkan başlıklar ise şöyle oldu;

AK Parti'nin 18 Ocak'ta yapacağı aday tanıtım toplantısında Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayının da açıklanması bekleniyor. Bu kapsamda, Ankara siyasetinde yeni bir dönem başlayacak.

En düşük emekli aylığının yükseltilmesine yönelik çalışmanın yarın yapılacak Kabine toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulması bekleniyor. Çalışmada yer alan seçeneklerin hayata geçirilmesi halinde, milyonlarca emeklinin gelirlerinde önemli bir artış yaşanacak.

Emeklilere Yapılacak Ek Zam İçin Gözler Kabinede

Zafer Partisi'nin Kars'ta güçlü aday çıkarması, bölgedeki siyasi dengeleri değiştirebilir. Özdağ'ın "PKK ve DEMseverleri üzdüğümüzün farkındayız" sözleri, bu konudaki iddiasını ortaya koyuyor.

Umit Ozdag Kars Mhp

Filiz Taçbaş'dan etek tarmışmasına tepki Filiz Taçbaş'dan etek tarmışmasına tepki

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun özel halk otobüsüyle ilgili 'kumpas videosu' hakkındaki tepkisi, siyasi kulislerde gündeme oturdu. İmamoğlu'nun bu konudaki iddialarını ispatlaması bekleniyor.

Imamoglu Ibb Otobus Kumpas

Sporda dikkat çeken iki gelişme yaşandı. Antalyasporlu Sagiv Yakel'in sınır dışı edilmesi ve Arda Güler'in Real Madrid kariyerindeki ilk kupasını kazanması, önümüzdeki günlerde de gündemde kalmaya devam edecek.

Arda Güler-10