Ünlü şarkıcı Justin Bieber ve model eşi Hailey Baldwin Bieber, geçtiğimiz günlerde çocuk sahibi oldu. Los Angeles'taki bir hastanede dünyaya gelen bebeklerinin ismi ve cinsiyeti merak konusu olmuştu. İşte detaylar!

Sertab Erener, İzmir konserini neden iptal etti? Sertab Erener, İzmir konserini neden iptal etti?

Justin Bieber ve Hailey Baldwin'ın Mutlu Haberi

Justin Bieber ve Hailey Baldwin, 2018 yılında dünyaevine girdikten sonra, Mayıs ayında bebek beklediklerini duyurmuştu. Çiftin, ilk çocukları Jack Blues dünyaya geldi.

Justin Bieber ve Hailey Bieber'in Çocuğun Adı Ne?

Ünlü çift, bebeklerine Jack Blues adını verdi. Justin Bieber, 30 yaşında ilk kez baba olmanın heyecanını yaşıyor ve bebeğinin ilk fotoğrafını da sosyal medya hesaplarında paylaştı.

Hailey Bieber'ın Hamilelik Süreci

Hailey Bieber, W Magazin'e verdiği röportajda hamilelik süreci hakkında şu yorumlarda bulundu: "Muhtemelen hamileliğimin sonuna kadar saklayabilirdim ama dışarıdayken hamileliğimin tadını çıkaramamanın stresini yaşamak istemedim. Büyük sırrı saklıyormuşum gibi hissettim ve bu bana hiç de iyi hissettirmedi. Dışarı çıkıp hayatımı yaşama özgürlüğünü istedim."

"Sadece İkimizin Olduğu Günlerin Tadını Çıkarıyorum"

Hailey Bieber, hamileliğin başlangıcı hakkında duygusal bir şekilde, "Bu insanı çok seviyorum. İşe başka birini nasıl dâhil edebilirim?" diye düşündüğünü ifade etti. Ayrıca, Justin Bieber ile sadece ikisinin olduğu günlerin tadını çıkarmaya çalıştığını belirtti.

İlişkileri Üzerine Açıklamalar

Hailey Bieber, Justin Bieber ile ilişkileri hakkında da, "İnsanlar ilk günden beri Justin ile ilişkim hakkında kendimi çok kötü hissettirdi. Sanki insanlar mutlu olduğumuza inanmak istemiyorlar" dedi.

Justin ve Hailey'nin yeni bebekleriyle ilgili bu heyecan verici gelişmeler, çiftin hayranları tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Bebeklerinin sağlığı ve ailelerinin bu yeni dönemi, şimdiden merakla bekleniyor.

Editör: Elif Erbay