Beşiktaş 2. Başkanı Hüseyin Yücel, Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın da görüştüğünü açıkladığı teknik direktör Jose Mourinho'ya kendisinin de teklif yaptığını belirtti. Yücel, "Bir ay önce İstanbul'da Jose Mourinho ile görüştüm ve kendisini Beşiktaş'ta görmek istediğimi söyledim. Mourinho, bir süre sonra geri dönüş yaptı ve Beşiktaş'ta çalışmak istediğini söyledi. Önümüzdeki hafta İtalya'da yeniden görüşeceğiz" dedi. Mourinho'nun ekonomik beklentilerini karşıladıklarını açıklayan Yücel, "Sponsorluklar özelinde çalışmamız var ve rakamları karşılamaya hazırız" diye ekledi.

Yücel, Orta Çizgi’ye yaptığı açıklamada da, Benfica’dan kanat oyuncusu Angel Di Maria ve Atletico Madrid’den stoper Mario Hermoso ile görüştüklerini ifade etti. "Hermoso listemizde var ama hocayı belirlemeden oyuncu almayız. Di Maria ile de görüşüyoruz. 2 hafta sonra Portekiz'de lig bitiyor ve Di Maria tüm tekliflere açık olduğunu söyledi" dedi.

Fenerbahçe'den deplasman galibiyeti Fenerbahçe'den deplasman galibiyeti

"10 Milyon Euro Altında Olacak"

Yücel, Portekizli teknik adamın maaşına ilişkin olarak, "Jose Mourinho'nun yıllık maliyeti muhtemelen 10 milyon Euro ve altı olacak. Sponsorlarla beraber bu maliyeti karşılayacağız. İtalya'da görüşme yapacağız" dedi.

Aziz Yıldırım da Açıklamıştı

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, göreve gelmesi durumunda Jose Mourinho'yu teknik direktör olarak düşündüğünü ve Portekizli teknik adam ile görüşmelerde bulunduğunu açıklamıştı. Ayrıca Fenerbahçe'nin mevcut başkanı Ali Koç'un da Jose Mourinho ile görüşmelerde bulunduğu iddia edilmişti.