Sıla Türkoğlu alkollü araç sürerken yakalandı! Sıla Türkoğlu alkollü araç sürerken yakalandı!

Dizinin ilk sezonları yayınlanırken rol arkadaşı Kaley Cuoco ile gizli bir aşk yaşayan Johnny Galecki bir süredir birlikte olduğu sevgilisiyle yine gizlice evlenmiş.

Big Bang Theory'nin yıldızı Johnny Galecki, iki büyük sürpriz yaparak artık evli bir adam ve iki çocuk babası olduğunu açıkladı.

Johnny Galecki'nin sırrı ortaya çıktı!

48 yaşındaki ünlü aktör dekorasyon dergisi Architectural Digest'e evinin kapılarını açmıştı. Dergiye bir de röportaj veren Johnny Galecki, sessiz sedasız bir aşk yaşadığı kız arkadaşı Morgan Galecki'yle evlendiğini ve kısa bir süre önce kızlarının dünyaya geldiğini söyledi.

Johnny Galecki'nin sırrı ortaya çıktı!

Önceki ilişkisinden 4 yaşında bir oğlu olan Johnny Galecki, ne zamandır birlikte olduğu bilinmeyen kız arkadaşı Morgan Galecki ile evlendiklerini, kısa bir süre önce de bir kızları olduğunu dergiye verdiği röportajda anlattı.

Johnny Galecki'nin sırrı ortaya çıktı!

Nashville'de yaşayan çift derginin mart sayısına kapak oldu ve Johnny Galecki, evde çekimler yapılırken eşi Morgan'ın hamile olduğunu ve kısa süre sonra doğum yaptığını açıkladı.

Johnny Galecki'nin sırrı ortaya çıktı!

Kızlarının adının Oona Evelena olduğunu söyleyen yıldız oyuncu, dergi çekimlerinde saray yavrusu gibi görünen evinin kapısını açarken kızlarının odasını da gezdirdi.