One Direction üyesi Liam Payne hayatını kaybetti! Liam Payne neden öldü? One Direction üyesi Liam Payne hayatını kaybetti! Liam Payne neden öldü?

Edinilen bilgilere göre, Kamil Yılmaz henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı annesi Sevilay Yılmaz (48) ve babası Hikmet Yılmaz (50) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine Kamil Yılmaz, tabancasını çekerek annesi ve babasına ateş etti. Anne ve baba kanlar içinde yere yığılırken, Kamil Yılmaz aynı tabancayla kendi kafasına ateş etti.

Küçük Kız Kardeş İhbar Etti

Silah seslerini duyan ve evde bulunan 13 yaşındaki kız kardeş A.D.Y., odaya girdiğinde anne, baba ve ağabeyini kanlar içinde yerde buldu. Şok geçiren çocuk, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, anne Sevilay Yılmaz ve baba Hikmet Yılmaz'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı olan Kamil Yılmaz ise Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Anne ve babanın cenazeleri, yapılan incelemelerin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kamil Yılmaz'ın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Ailesini kaybeden küçük kız çocuğu A.D.Y., polis ekipleri tarafından dayısına teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Editör: Elif Erbay