Spor

İZLEME EKRANI Exxen Lille-FB ŞİFRESİZ CANLI İZLE, Lille-Fenerbahçe nereden canlı izlenir

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fransa'nın güçlü takımı Lille ile karşı karşıya geliyor. Maçın tüm detayları ve canlı izleme linki haberimizde! Peki, Lille-Fenerbahçe nereden canlı izlenir?

Abone Ol

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fenerbahçe, Fransa'nın güçlü takımı Lille ile karşılaşacak. Karşılaşma, Exxen platformu üzerinden canlı yayınlanacak. İşte maçla ilgili tüm detaylar ve canlı izleme linki...

Fenerbahçe - Lille Maçı Ne Zaman?

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında bu akşam Lille ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Maç, Hainaut Stadı'nda oynanacak ve TSİ 21.30'da başlayacak. Karşılaşmayı Romanya Futbol Federasyonu'ndan István Kovács yönetecek.

Fenerbahçe'nin Muhtemel 11'i

Fenerbahçe’nin Lille karşısındaki kadrosu büyük ölçüde belli oldu. İşte Fenerbahçe - Lille maçının muhtemel ilk 11’leri:

  • Lille: Chevalier, Santos, Diakite, Alexsandro, Gudmondsson, Andre, Bouaddi, Zhegrova, Gomes, Haraldsson, David.
  • Fenerbahçe: Livakovic, Mert, Çağlar, Djiku, Oosterwolde, İsmail, Szymanski, Osayi, Tadic, Maximin, Dzeko.

Exxen Canlı İzle Linki

Fenerbahçe Lille maçı Exxen platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Exxen TV kanalını izlemek için üye olmak gerekiyor. Maçı canlı izlemek için aşağıdaki linke tıklayarak üyelik işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz:

Exxen Canlı İzle Linki

Fenerbahçe'nin Son Durumu

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda İsviçre temsilcisi Lugano'yu deplasmanda 4 - 3, evinde 2 - 1 mağlup ederek eledi. Bu sezon Avrupa macerasına devam eden temsilcimiz, Lille karşısında da avantaj elde etmeyi hedefliyor.

Fenerbahçe Lille'e Yenilirse Ne Olur?

Fenerbahçe, Lille’e elenmesi durumunda UEFA Avrupa Ligi grup aşamasına doğrudan katılacak. UEFA Avrupa Ligi grup aşaması kura çekimleri 29 Ağustos'ta yapılacak.

Exxen Üyelik Ücretleri

Exxen platformu ücretli bir dijital platform olarak dikkat çekiyor. İşte Exxen ve Exxen Spor üyelik ücretleri:

Reklamlı Aylık Paket: 160.90 TL

Reklamsız Aylık Paket: 223.90 TL

Exxen + Exxen Spor Reklamlı Aylık Paket: 327.90 TL

Exxen + Exxen Spor Reklamsız Aylık Paket: 390.90 TL

Maçı canlı izlemek ve Fenerbahçe'ye destek olmak için Exxen üyeliğinizi hemen oluşturabilirsiniz.

Fenerbahçe Lille Elenirse Rakibi Kim Olacak?

Fenerbahçe, Lille karşısında turu geçerse Şampiyonlar Ligi play-off turuna yükselecek ve burada alacağı sonuçlara göre Şampiyonlar Ligi gruplarına katılma şansı elde edecek. Elenmesi durumunda ise UEFA Avrupa Ligi’nde mücadelesine devam edecek. UEFA Avrupa Ligi grup aşaması için kura çekimi 29 Ağustos’ta yapılacak.