Yerel Haberler

İzelman genel müdürü istifa mı etti?

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İZELMAN A.Ş.'ye genel müdürü Umut Tekin istifasının ardından yeni genel müdür belli oldu. İşte yeni İzelman genel müdürü...

Abone Ol

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İZELMAN A.Ş.'ye genel müdür olarak atanan Umut Tekin, sürpriz bir kararla görevinden istifa etti. 31 Mart Seçimleri'nde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na Tunç Soyer'in gelmesinin ardından belediye bürokrasisinde yapılan kadro revizyonu kapsamında göreve getirilen Tekin, 26 Nisan'da atandıktan sadece iki hafta sonra istifa kararı aldı.

CHP Parti Meclis üyeliği ve Gaziemir İlçe Başkanlığı görevlerinde de bulunmuş olan Umut Tekin, istifa kararını açıklarken şunları söyledi: "İzelman A.Ş. Genel Müdürü görevinden dün itibariyle istifa ettim. İzelman ve İzmir Büyükşehir Belediye ailesinin kısa süreliğine de olsa bir parçası olmak keyifliydi. Yerel seçimlerde yakalanan başarının genel seçimlerde de yaşanması için mücadeleye devam edeceğiz."

Umut Tekin'in istifasının ardından, İZELMAN'ın yeni genel müdürü olarak finans sektöründen gelen Erdem Sevinç atandı. Tekin’in yerine gelen Sevinç'in, İZELMAN'da nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor.