İsveç’te bulunan Seks Federasyonu, Avrupa Seks Şampiyonası düzenleneceğini açıkladı. Seks Şampiyonası başvurusu 20 ülkede başladı ve İsveç'te 8 Haziran 2023'te şampiyonanın başlaması bekleniyor. Şampiyonada 45 dakikalık performanslar ile katılımcılar 16 dalda puan kazanmaya çalışacak.

SEKS TURNUVASI İÇİN HAZIRLIK BAŞLADI

2016 yılında kurulan ve yaklaşık 3.000 üyesi olan İsveç Seks Federasyonu, ilk büyük seks turnuvası için kolları sıvadı.

8 HAZİRAN'DA BAŞLAYACAK

Dünyada seksi bir spor olarak onaylayan tek federasyon olduğunu söylenen kuruluş, 8 Haziran'da başlayacak turnuvada katılımcıların 16 dalda yarışacağını duyurdu.

HANGİ KRİTERLERE PUAN VERİLECEK?

Jüri ve seyirci performansı değerlendirilen katılımcıları örneğin ön sevişme, cinsel pozisyonda yaratıcılık, dayanıklılık, orgazm sayısı gibi konularda değerlendirilecek. 45 dakikalık performanslarda oylama ilk turda seyirci, finalde jüri tarafından kontrol edilir. Yapılan açıklamalara göre turnuvaya 20 ülkeden katılımcı kayıt oldu. 8 Haziran'da başlayacağı açıklanan organizasyonun uygulamaya geçirilip geçirilmeyeceği ise henüz netlik kazanmadı.
Çünkü hem İsveç seks federasyonu başkanı hem de turnuvanın düzenlendiği İsveç'in en ünlü striptiz kulüpleri zincirinin sahibi Dragon Bratich pek güvenilen biri olarak görülmemektedir.

TÜRKİYE'DE YASAKLI OLAN BİR WEB SİTESİNDE YAYINLANACAK

Şampiyona, Türkiye'de yasak olan www.livesexhouse.com üzerinden yayınlanacak.