A Milli Takım FIFA sıralamasında yerini korudu A Milli Takım FIFA sıralamasında yerini korudu

İstanbulspor Manisa maç özeti kaç kaç bitti, maç skoru golleri gibi sorular Trendyol 1. Lig’in ilk haftasında oynanan bu çekişmeli maçın ardından merak konusu oldu. İstanbulspor, sahasında Manisa FK'yı 3-2 mağlup ederek lige galibiyetle başladı.

İstanbulspor Manisa Maçı Kaç Kaç Bitti?

İstanbulspor, Trendyol 1. Lig’in açılış haftasında evinde Manisa FK’yı ağırladı. Maçın 15. dakikasında Emir Gültekin’in attığı golle İstanbulspor öne geçti. Ancak, 25. dakikada Manisa FK’dan Kadir Yurdakul skoru eşitledi. İlk yarının bitimine saniyeler kala Muammer Sarıkaya'nın golüyle İstanbulspor bir kez daha öne geçti ve devreyi 2-1 önde kapattı.

İstanbulspor Manisa maç özeti incelendiğinde, ikinci yarının başında Muammer Sarıkaya’nın 55. dakikada attığı golle İstanbulspor’un farkı 2’ye çıkardığı görülüyor. Manisa FK ise 82. dakikada kazandığı penaltıyı Oğuz Gürbulak ile gole çevirerek farkı 1'e indirdi. Ancak maçın geri kalanında başka gol olmadı ve İstanbulspor sahadan 3-2 galip ayrıldı.

İstanbulspor Manisa maç özeti değerlendirilirken, Muammer Sarıkaya’nın attığı iki golle maçın yıldızı olduğu açıkça görülüyor. Emir Gültekin’in maçın başındaki golü de İstanbulspor’un galibiyetine önemli bir katkı sağladı. Manisa FK’nın son dakikalardaki çabası yeterli olmadı ve İstanbulspor maçı 3-2 kazanarak lige 3 puanla başladı.

Editör: Haber Merkezi