Canına kıymaya çalışan Dilan Polat tahliye olacak mı? Canına kıymaya çalışan Dilan Polat tahliye olacak mı?

İstanbul kart kullanan vatandaşlar için bir kampanya haberi paylaşıldı. Harcadıkça kazandıran kampanya için son tarihi 31 Ocak. İşte konuyla ilgili tüm detaylar…

İstanbul kartlılara müjde

İstanbul kart kullanan vatandaşları yakından ilgilendiren bir kampanya paylaşıldı. İstanbul Belediyesi harcadıkça kazandıran bir kampanya paylaştı. Vatandaşların kampanya ile ilgili kullanılan tutarlar hesaplara yatırılacak. Son tarihi 31 Ocak 2024 oldu. Kampanya koşulları ve detaylar da tek tek açıklandı.

Istanbul Kart 3

İstanbul kart iade kampanyası

İstanbul kart yeni kampanyaları ile gündeme geliyor. Paylaşılan yeni kampanya kapsamında Hakmar ve Hakmar Express marketler üzerinde İstanbul kart kullanımı ile birlikte tek seferde 200 TL ve üzeri ödemelerde %10’luk bir nakit iadesi sağlanacak. Kullanıcılar kampanyadan bir kez yararlanabilecek. Kampanya süresi boyunca bir kullanıcı Hakmar ya da Hakmar Express adına ayrı ayrı olacak şekilde maksimum olarak 100 TL’lik ödül kazanabilecek. Kullanıcıların kazanmış oldukları ödülün başarılı bir şekilde işlenmesinin ardından ertesi gün İstanbul karta talimat şeklinde yatırılacak. Yapılan işlemin ise gün içerisinde iptal edilmesi halinde kampanya katılım gerçekleştirilemeyecek. Kazanılan ödül için nakit karşılığı da talep edilemeyecek.

Istanbul Kart2

Detaylar belli oldu

İstanbul kart geri iade kampanyası kapsamında Hakmar market ile bir anlaşma yapıldı. 100 TL’ye kadar iade imkanı sunan Hakmar market alışverişleri için detaylar belli oldu.

Talimat şekilde yüklenilen ödüller İstanbul kart mobil uygulaması üzerinden NFC yolu ile bir ödeme noktasına, otobüs duraklarını yer alan talimat yükleme noktalarına, otobüslerdeki geçici cihazları üzerindeki İstanbul kart dokundurularak olarak tanımlanabilecek. Kampanyadan yararlanabilmek adına kampanya katılımdan önce İstanbul kartın kişiselleştirilmiş olması gerekecek. Açık rıza tercihlerinin açık olması ve minimum bir ticari elektronik izinin verilmiş olması ile kampanya geçerli olacak.

Istanbul Kart

Kişiselleştirme işlemi yapılarak İstanbul kart mobil uygulaması indirilebilecek. Ödüllendirme ile ilgili bilgiler de İstanbul kart mobil kullanıcılarına push bildirimi veya SMS yoluyla yapılacak. Kampanyanın geçerlilik tarihi ise 1 Ekim 2023 ve 15 Ocak 2024 arası olacak.