İstanbul'da gerçekleştirilen Narkogüç-50 Operasyonu sonuçları açıklandı. Operasyon kapsamında, şehirde uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen 1663 zanlıdan 167'si tutuklandı.

Bu operasyon, İstanbul'da uyuşturucu ya da uyarıcı madde ticaretinin yoğun olduğu bölgelerde gerçekleştirildi. Operasyonun başarıyla sonuçlanmasında İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve ilçe emniyet müdürlüklerinin katkıları büyük oldu.

Operasyonda ele geçirilen 461 kilogram uyuşturucu madde ve 1 milyon 936 bin uyuşturucu hap, şehirdeki uyuşturucu ticaretinin boyutlarını gözler önüne serdi. Ayrıca, 10 ruhsatsız tabanca, 3 av tüfeği, çok miktarda döviz ve 657 bin Türk Lirası da ele geçirildi.

İsmailağa Cemaati’nden Cübbeli Ahmet açıklaması İsmailağa Cemaati’nden Cübbeli Ahmet açıklaması

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonun başarısını sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu sözlerle değerlendirdi: "Ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Aydınlık geleceğimiz olan gençlerimizi zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz."

Bu operasyon, İstanbul'da uyuşturucu ticaretine karşı kararlı bir mücadele sürdürüldüğünü gösteriyor. Emniyet güçlerimizin bu tür operasyonlara devam edeceği vurgulanırken, halktan da bu mücadeleye destek isteniyor.