Bayram tatili sebebiyle otogarlarda hareketlilik devam ederken birçok otobüs firması, artan talebi karşılamak için ek seferler düzenliyor. Ancak bu durum bazı vatandaşların bilet bulma zorluğu yaşamasına neden olurken, fiyatların yüksekliği de eleştirilerin odağına yerleşti.

Otogarda Bayram Yoğunluğu Devam Ediyor

Otogarın içindeki atmosferi değerlendiren bir yolcu olan Mehmet Vuroğlu, Tekirdağ'a gidecek olanlar arasında yaşanan yoğunluğa dikkat çekti. Vuroğlu, "Otogarda her yer dolu, insanlar memleketlerine gitmek için sıraya girmiş bekliyorlar. Ek seferler olsa da bilet bulmak zorlaştı." şeklinde konuştu.

Otogarda Bayram Yoğunluğu Sürüyor

Otogar yetkilisi Yaşar Dursun ise bilet fiyatlarının yüksek olduğunu ancak talebin de yoğun olduğunu belirtti. Dursun, "Kayseri'ye bilet fiyatları 800, Malatya'ya ise 1250 lira olarak belirlendi. Yoğunluk bayramın ikinci gününe kadar sürecek gibi görünüyor." dedi.

Otogar'da Bayram Yoğunluğu

Bu yoğunluk beraberinde trafik denetimlerini de getirdi. Otogar çıkışında trafik polisleri, otobüsleri durdurarak şoförlerin evraklarını kontrol etti ve yolcuları emniyet kemeri takmaları konusunda uyardı.

1 Mayıs'taki gözaltında 182 Kişi serbest bırakıldı 1 Mayıs'taki gözaltında 182 Kişi serbest bırakıldı

Polisten Denetim