İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet İşleri Dairesi Başkanlığı Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), İstanbul ve çevresi için turuncu kodlu meteorolojik uyarı yayımladı.
Kar yağışının İstanbul'da bir hafta sürebileceği ve kalınlığının 30 santimetreyi bulabileceği duyuruldu.
THY VE HAVALİMANLARINDA UÇUŞ İPTALİ
Değerli Yolcularımız,
— Yahya ÜSTÜN (@yhyustun) February 18, 2025
İstanbul’da beklenen hava muhalefeti nedeniyle, 19 Şubat 2025 tarihli İstanbul Havalimanı (IST) kalkış ve varışlı bazı uçuşlarımız iptal edilmiştir.
Uçuşlarınızla ilgili güncel bilgiye uçuş durumu sayfamız üzerinden; uçuş numaranızı, kalkış ve varış yeri…
Türk Hava Yolları (THY), İstanbul'da beklenen olumsuz hava koşulları sebebiyle İstanbul Havalimanı'ndan gerçekleştirilecek bazı uçuşların iptal edildiği duyurdu.
Ayrıca İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı’nda 19 Şubat Çarşamba, 20 Şubat Perşembe ve 21 Şubat Cuma günleri bazı uçuşların iptal edileceği duyuruldu.
Karadeniz üzerinden yola çıkan soğuk hava etkisini göstermeye başladı.
İstanbul'da beklenen soğuk hava ve kar yağışının 4 gün etkili olması bekleniyor.