Şarkıcı Işın Karaca, uzun süredir beraberlik yaşadığı aynı sektörden olan müzisyen sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da evlendi.

Daha önce "Evlnemeye vaktimiz yok" diyen iki çocuk annesi Karaca, sürpriz nikâhı sosyal medya hesabından bir fotoğrafla duyurdu.

Adsız tasarım(127)

Karaca, geçtiğimiz temmuz ayında bir konser öncesi gazetecilerin sorularına cevap vermiş ve yaklaşık beş yıldır aşk yaşadığı Can Yapıcıoğlu ile evleneceği yönündeki söylentiler hakkında konuşmuştu: "Evli olup olmamamız önemli değil, birlikte çok şey paylaşıyoruz, öyle bir vaktimiz de yok." demişti.

Ünlü çift, bu sözlere rağmen Amsterdam'da dünyaevine girdi. Karaca, 1.4 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından eşinin elini tuttuğu bir kareyi paylaşarak, Yapıcıoğlu'nu etiketledi.

Işın Karaca daha önce 2011-2013 arasında Sedat Doğan'la evli kalmış, 2016'da da Tuğrul Odabaş ile evliliğe adım atmıştı. Karaca, Odabaş ile 2019'da boşanmıştı.

50 yaşındaki iki çocuk annesi şarkıcı, üçüncü evliliğini Can Yapıcıoğlu ile yaptı İkilinin sürpriz nikâhı, kısa sürede magazin gündemine oturdu.

URLA'YA YERLEŞMİŞTİ

Öte yandan geçtiğimiz yıllarda şehir hayatından uzaklaşarak İzmir Urla'ya yerleşen Işın Karaca, müzisyen sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile kahvaltı ederken görüntülenmişti.

Şarkıcı, "Urla'ya ilk yerleştiğimde sanatçı arkadaşlarım ve çevremden çoğu kişi 'Orada ne işin var!' diyerek bu kararımı garipsemişti ama şimdi hepsi 'İyi ki gitmişsin!' diyor. Çoğu arkadaşım şehir hayatından çok şikayetçi. Ben de İstanbul’a tekrar yerleşmeyi düşünmüyorum" açıklamasını yapmıştı.