Türkiye’de emekliler yaşadıkları geçim sıkıntısını bankalardan aldıkları maaş promosyonları ile bir nebze olsun hafifletebilme imkanı buluyorlar. Çalışmayan emeklilerin bir yan gelire sahip olmaları oldukça zor. Bunun için emekli maaş promosyonları çoğu emekli için bir yan gelir anlamına geliyor. Bankadan bankaya değişen tarifelerle yapılan emekli maaş promosyonu ödemeleri bundan dolayı emekliler için büyük bir öneme sahipler.

Iş Bankası 2

İŞ BANKASI EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KAMPANYASI

Emeklilere bankaların verdikleri emekli maaş promosyonlarına ilişkin kampanyalar aylık olarak güncelleniyorlar. Her ayın başlangıcında bankalar o ay uygulayacakları emekli maaş promosyonu tarifesini yeniliyorlar. İş Bankası da müşteri potansiyeli en yüksek bankalardan birisi olarak emeklilere emekli maaş promosyonu imkanı sunuyor. Şubat ayında İş Bankası’nın emekli maaş promosyonu kampanyası çerçevesinde uygulayacağı yeni tarife açıklandı.

Iş Bankası 3

Z kuşağı hem daha borçlu hem daha az kazanıyor Z kuşağı hem daha borçlu hem daha az kazanıyor

ŞUBAT 2024 TARİFESİ AÇIKLANDI!

Emekli müşterilere Şubat ayının sonuna kadar İş Bankası tarafından yapılacak olan promosyon ödemeleri şu şekilde açıklandı:

Emekli maaşı 3.500 TL’ye kadar olanlara 4.500 TL, Emekli maaşı 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara: 5,250 TL, Emekli maaşları 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara: 6.750 TL, Emekli maaşları 10.000 TL ve üzerinde olanlara: 7.500 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılacak.