Dublin'de Doğu Parnell Meydanı'nda bir okulun dışında meydana gelen bıçaklama olayında yaralanan 5 kişi arasında 3 küçük çocuk bulunuyor.

Dublin'de 5 kişinin bıçaklanması olayının ardından bıçaklı saldırının meydana geldiği bölge yakınlarında toplanan protestocular ile İrlanda polisi arasında gerginlik çıktı.

9-65

Bıçaklama olayından göçmen bir erkeği sorumlu tutan grup, bir polis aracını ve tramvayı ateşe verdi ve bazı polis memurlarına saldırdı.

Özgür Özel: İşçi hayatı Türkiye’de ucuz ve tehdit altında Özgür Özel: İşçi hayatı Türkiye’de ucuz ve tehdit altında

İrlanda polisi, bıçaklı saldırıyla bağlantılı bir kişinin gözaltına alındığını ve bu kişinin de ciddi yaralanmalar nedeniyle tedavi gördüğünü açıkladı.

“TÜRKİYE’DE DE BENZER GİRİŞİMLER OLABİLİR”

Gazeteci İbrahim Karagül İrlanda’da yaşanan olaylar hakkında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Karagül, “İsrail’in Gazze’deki çocuk katliamına en sert tepkilerden birini de İrlanda verdi. Ne tuhaf ki; Cezayir kökenli bir adam bugün çocukları bıçaklamaya başladı. 3’ü çocuk 5 kişiyi yaraladı.

Ardından Dublin’de isyan, terör, yağma başladı. Ordu sokağa indi, göçmen merkezleri yakıldı. Şehirde olağanüstü durum var. Gazze’de çocuklar öldürülürken İrlanda’da çocuklar bıçaklanıyor! Nasıl bir senaryo? İrlanda bir “operasyon”a maruz kalıyor şuan. Bu tam bir istihbarat çalışmasıdır. İsrail-ABD istihbaratı bu işin göbeğinde. Avrupalı liderler ve yönetimler;

Kontrol edemedikleri kitleleri yönetmek için başka bir çalışma yürütüyor. Gazze için ayağa kalkan kitlelerin insan haysiyeti, hassasiyeti, bilinci hedef alınıyor. Yarın benzer saldırılar; Filistin’e destek için yüzbinlerin sokaklara indiği diğer Avrupa şehirlerinde de yaşanır. Oralarda da aynı tezgah kurulur. Hatta Türkiye’de de benzer girişimler olabilir.

Yarından itibaren çok dikkat etmek lazım. Gazze katliamı öncesi, Bütün Türkiye’yi terörize eden ekipler, o malum isimler yakın takibe alınmalı. Onlara da talimat gelmiştir. Görevlendirme yapılmıştır. Kesin. İsrail adına çalıştıkları zaten ayyuka çıktı.”