Magazin

İrem Derici'nin Yeni Şarkısı İnstagram engeline Takıldı! Hızını alamadı küfür etti

Instagram’a getirilen erişim engeli, ünlü şarkıcı İrem Derici’yi oldukça sinirlendirdi. Yeni şarkısı "Gidelim Mi Buradan"ın tanıtımını yapmaya çalışırken engelle karşılaşan Derici, hem Türkçe hem de Azerice tepkisini sosyal medyada dile getirdi. Bu olay, sosyal medyada geniş yankı uyandırırken Derici’nin dobra tavrı yine dikkat çekti.

Abone Ol

Instagram’a getirilen erişim engeline en sert tepkilerden biri, şarkıcı İrem Derici’den geldi. Yeni şarkısı "Gidelim Mi Buradan"ın tanıtımını yapmak üzereyken engelle karşılaşan Derici, bu durumu sosyal medyada dile getirerek hem Türkçe hem de Azerice tepkisini gösterdi.

Instagram'daki erişim kısıtlaması nedeniyle şarkısının tanıtımını yapamayan İrem Derici, sosyal medya kullanıcılarına küfürlü bir tepki gösterdi. Azerice de dahil olmak üzere farklı dillerde yaptığı eleştirilerle dikkat çekti.

Sosyal Medyada İrem Derici’ye Destek 

Bir X kullanıcısı, kısıtlama öncesinde en son İrem Derici’nin şarkısını dinlediğini belirterek, şarkıcının moralini düzeltmeye çalıştı. Derici’nin bu yoruma verdiği esprili cevap, takipçilerini güldürdü.

Dobralığıyla tanınan İrem Derici, bu olayda da açık yüreklilikle tepkisini dile getirdi. Şarkısını tanıtamamanın getirdiği hayal kırıklığını sosyal medyada paylaşmaktan çekinmeyen Derici, takipçilerinden büyük destek aldı.