Gökhan Fırat ile başlayan yeni ilişkisi hakkında evlilikle ilgili çarpıcı bir itiraf yaptı.

Ünlü şarkıcı, Beykoz'da düzenlenen özel bir etkinlikte sahne alarak geceye damgasını vurdu. Hadise'nin "Bebeleri pistten alalım" paylaşımına Ece Seçkin ve İrem Derici'nin de dahil olmasıyla ortaya çıkan polemikle ilgili Derici, konuyla ilgili şunları söyledi: "Ben hayata dair İngilizce bir söz paylaştım. Gacılarla polemiğe giremem, kadınlardan korkuyorum. Hadise'ye olan hayranlığımı biliyor herkes. Hepimizin amacı daha büyük sahneler, daha büyük şovlar. Hadise olayı güzel topladı, kendi yaptı kendi topladı."

Sosyal medyadaki sahte hesapları konusuna da değinen şarkıcı, "Troll yapmak için fake hesaplarım olduğunu biliyor herkes. Ama kimseye değil, sadece kendime takılıyorum oralarda. Şu aralar skandal bir şey yok zaten. Ben de arada trollük yapıyorum işte" şeklinde espriyle açıklama yaptı.

Ajda Pekkan'ın kazanacağı para dudak uçuklattı! Ajda Pekkan'ın kazanacağı para dudak uçuklattı!

Görüntü yönetmeni Gökhan Fırat ile ilişkisi hakkında konuşan Derici, "Kolay aşık olduğumu söylerim, ama hayatımda pek çok aşık olmamışımdır. Evlilik düşünmüyorum, çocuk istemiyorum. Büyük konuşuyorum, bundan sonra evlilik benim için zor. Uğraşamam ben evlilikle" diyerek, nikaha mesafe koyduğunu ifade etti.

YENİ YIL MESAJI DİKKAT ÇEKTİ 

Ünlü şarkıcı İrem Derici, son zamanlarda özel hayatıyla sıkça gündeme gelirken, hem şarkıları hem de açıklamalarıyla dikkat çekiyor. Küfürlü konuşmalarıyla bilinen şarkıcı, 2024 mesajıyla da sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Daha önce yeni yıl için yaptığı açıklamada, "Hiçbir beklentim yok. Beklenti oldukça olmuyor çünkü. Sağlığım yerinde olsun, paramı kazanayım. Sağlık, huzur, para, aşk falan aman. Bu yıl güzeldi" ifadelerini kullanmıştı. Ancak sosyal medyada ise İrem Derici yine çarpıcı bir paylaşımda bulundu.

Derici, paylaşımında "2024’ten hiçbir beklentim yok. Kimseye bulaşmadan yine tatlı tatlı kendi hayatımı yaşamaya devam edicem bi’ köşede. Ama canımı sıkanın ömrünü s..meye and içtim. Kimse bana bulaşmasın" ifadelerini kullanarak takipçilerini şaşırttı.