Pop şarkılarıyla bilinen İrem Derici, 21 Mart 1987'de İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Doğma büyüme İstanbullu olan ünlü sanatçı, iki kardeştir. Annesi Jale Ediz, babası ise Hulusi Derici'dir. İrem Derici henüz beş yaşındayken annesi ve babası anlaşamayarak boşanmıştır. Dört yaşında org çalmaya başlayan şarkıcı, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı piyano bölümünü liseyle beraber bitirdi. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun olan Derici, pazarlama iletişimi yüksek lisans programına devam ederken O Ses Türkiye'ye katıldı ve yarı finale kadar yükseldi. O Ses Türkiye'den önce üç yıl bir reklam ajansında metin yazarı olarak çalıştı.

Müzik Kariyerine Nasıl Başladı?

Aynı dönemde Monopop isimli grubuyla Türkiye'nin birçok yerinde sahne aldı. Müzik hayatına ilk 2012'de "Bensiz Yapamazsın" şarkısıyla başladı. Ünlü sanatçı birçok şarkısıyla gündeme defalarca geldi. 21 Eylül 2016'da Rising Star Türkiye yarışmasının ikinci sezonunda jüri üyeliği yapmıştır.

Aşk hayatında hep kötü olduğunu söyleyen İrem Derici, katıldığı birçok programda bu durumdan defalarca bahsetmiştir. 13 Eylül 2014'te radyocu Rıza Esendemir ile yaptığı evliliği 22 Mart 2016'da tek celselik bir boşanma davasıyla sonlandırdı.

İrem Derici Kaç Kez Evlendi?

İrem Derici, 2014 yılında radyo programcısı Rıza Esendemir ile evlenmiştir. Çift, 2016 yılında yollarını ayırmıştır. 

İrem Derici Evlenip Boşandı Mı?

13 Eylül 2014'te radyocu Rıza Esendemir ile yaptığı evliliği, 22 Mart 2016'da tek celselik bir boşanma davasıyla sonlandırdı. 11 Temmuz - 21 Eylül 2016'da Rising Star Türkiye yarışmasının ikinci sezonunda jüri üyeliği yaptı.

İrem Derici Şu An Kiminle Birlikte?

İrem Derici, sevgilisi Gökhan Fırat ile trajikomik tanışma öyküsünü ilk kez Kral Müzik'e anlattı.

İrem Derici Eski Eşi Kim?

İrem Derici'nin eski eşi radyocu Rıza Esendemir'dir.

İbo'nun kızı kabul memurunu dövdü! Uçakta olay... İbo'nun kızı kabul memurunu dövdü! Uçakta olay...

İrem Derici Gökhan Fırat ile Sevgili Mi?

İrem Derici ile Gökhan Fırat, yedi aylık ilişkilerini noktalamıştı. Ünlü popçu, birlikte çekilen fotoğraflarını kaldırmış ve yönetmeni takipten çıkmıştır.

İrem Derici Hangi Okul Mezunu?

Pop şarkıcısı İrem Derici, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı piyano bölümünü ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Sosyoloji bölümünü bitirmiştir.

İrem Derici Ne Zaman Evlendi?

2014 yılında, radyo programcısı Rıza Esendemir ile nikah masasına oturan İrem Derici, görkemli bir düğünle evlenmişti. Ancak bu evlilik kısa süre sonra sona erdi ve çift boşandı.

İrem Derici Şu An Kaç Kilo?

İrem Derici, 42 kiloya düşerek zayıflıktan hastanelik olmuştur. İğne ipliğe dönen Derici, sadece 14 günde tam 9 kilo vermiştir. Zayıflama sırrı ortaya çıkan Derici'nin diyeti oldukça zorlu ve sıkı bir programı içeriyordu. Ancak sağlığına kavuşmak için bu programı uygulamayı başardı.

İrem Derici Kaç Estetiği Var?

İrem Derici, estetik operasyonlara yabancı bir isim değildir. Bugüne kadar üç burun ameliyatı geçirmiş, göğüslerini ve dişlerini yaptırmıştır.

Editör: Haber Merkezi