A101 Market, satışı bir süre önce durdurulan iPhone 11 cep telefonunu satacağını açıkladı. Büyük indirimlerle raflarda yerini alan iPhone 11'i satın almak için çoğu kişi nöbet tutmaya başladı.

A101’DE IPHONE 11 SATIŞTA

Türkiye'nin en popüler telefon marka ve modellerinden biri iPhone 11 olduğu öne sürülüyor. Kısa süre önce iptal edilen satışıyla milyonların hayallerini yıkan iPhone 11, dev bir kampanyayla geri döndü. Ülkemizdeki en büyük market zincirleri arasında yer alan A101’de iPhone 11 alıcılarıyla buluşacak. Haftalık cep telefonu indirimleri listesine bu kez iPhone 11 modelini ekledi. Sürekli güncellenen listedeki ürünler kampanya kapsamında A101 market zincirlerinin internet sitelerinde satılıyor.

SATIŞI DURDURULAN IPHONE 11 A101’DE

Apple'ın 2019 yılında piyasaya sürdüğü iPhone 11 cep telefonu oldukça popüler  hale geldi. Telefon özellikleri ve fiyatı ile ekonomik bir ürün olarak birçok kullanıcının ilgisini çekiyor. Tüm dünyada bilindiği gibi, iPhone cep telefonu modelleri genel olarak kameralarıyla gurur duyar. Gelişmiş kamera sistemlerinden dolayı genç vatandaşların ilgisini çekmeyi başaran iPhone 11 cep telefonu kısa süre önce satıştan çekildi. Ancak A101'in başlattığı kampanya ile iPhone 11 cep telefonu sadece 18.999 TL'ye satılıyor.