Spor

İlkay Gündoğan Neden İstanbul’da? Galatasaray ve Fenerbahçe'ye Transfer Olacak Mı?

İlkay Gündoğan, Türkiye'ye transfer iddialarını yalanladı: "Reklam çekimi için geldim, şu an olduğum yerde mutluyum." Peki, İlkay Gündoğan Neden İstanbul’da? Galatasaray ve Fenerbahçe'ye Transfer Olacak Mı?

Abone Ol

Barcelona forması giyen tecrübeli futbolcu İlkay Gündoğan, İstanbul'a gelişinin ardından isminin Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılması hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Gündoğan, transfer iddialarını yalanladı ve şu anki durumundan memnun olduğunu belirtti.

İstanbul'a Neden Geldi?

İlkay Gündoğan, İstanbul’a gelişinin sebebini şu sözlerle açıkladı: "Yok öyle bir şey. Reklam çekimi için geldim. Şimdilik olduğum yerde çok mutluyum." 33 yaşındaki futbolcu, Türkiye'ye transfer olma ihtimalinin olmadığını net bir şekilde ifade etti.

Galatasaray ve Fenerbahçe'ye Transfer Olacak Mı?

Galatasaray forması giymesiyle ilgili soruya İlkay Gündoğan, "Bir gün olabilir ama bu yaz olmaz. Bu yaz kesin olmaz" yanıtını verdi. Fenerbahçe'yi de takip ettiğini belirten Gündoğan, "Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde maçları başladı. İnşallah ikinci maçı alırlar ve Şampiyonlar Ligi'nde oynarlar" şeklinde konuştu.

A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024'teki performansını değerlendiren Gündoğan, "Güzel hoşuma gitti. Hatta Amerika'da Arda ile buluşmuştuk. Konuştuk biraz. Daha da ilerleyebilirlerdi ama bizim gibi Almanya gibi nasip değilmiş" dedi.

Arda Güler Hakkında Ne Düşünüyor?

Arda Güler ile karşılıklı oynayacaklarını hatırlatan İlkay Gündoğan, "Kendisini çok severim. Çok da karakterli bir çocuk. İnşallah önü açık olur daha da iyi yerlere gelir. Zaten Real Madrid gibi çok büyük bir takımda. Karşılıklı oynayacağız biz de çok iddialıyız" ifadelerini kullandı.

Tecrübeli futbolcu, şu anki durumundan memnun olduğunu ve gelecekte her şeyin mümkün olabileceğini belirterek sözlerini şu şekilde noktaladı: "Şimdilik olduğum yerde çok mutluyum. Nasip kısmet her şey olabilir. Türkiye'yi çok seviyorum. Ailem burada yaşıyor. Tabii ki ailemi daha çok görmek isterim."