Gökay Kalaycıoğlu'nun YouTube programına konuk olan ilişki uzmanı Adil Yıldırım ilişkiler hakkında yaptığı yorumlarla ortalığı karıştıracak gibi görünüyor.

Z kuşağının ilişki anlayışından bahseden Yıldırım;


Gençler, 'Bu insan beni nereye götürür' diye bakıyor. Bizim jenerasyon ise böyle bir şey sormaz. Sadece nasıl daha mutlu olurum diye düşünür. Z kuşağının çoğu lüks yaşamak istiyor. Şu anda genç kızlar adamın mesleğine değil, parasının olup olmadığına bakıyor. Paranın kaynağının önemi yok. Günümüzde anne ve babalar da bunu sormuyor" dedi.

İlişki uzmanından ortalık karıştıran sözler!


İlişkide paranın öneminden bahseden ünlü isim,

MasterChef'te kim elendi? İşte 15 Eylül Pazar günü MasterChef yarışmasına veda eden o isim MasterChef'te kim elendi? İşte 15 Eylül Pazar günü MasterChef yarışmasına veda eden o isim

"'Annem, babam ve hiç kimse bana karışamaz' diyen bir kuşak var ve sel gibi geliyorlar. 'Hiçbir kural beni durduramaz' diyorlar. Kuşaklar arasındaki değişim çok keskin. Aşkın şu an yüzde 80'i maddiyat yüzde 20'si de cinsellik. Aşk ve bağlılık da kalmadı. İlişkilerde yoğun bir bencillik var. Olay tamamen maddiyat" ifadelerini kullandı.

İlişki uzmanından ortalık karıştıran sözler!
Yıldırım, sözlerine şöyle devam etti:

"İnsanlar yolu ne olursa olsun herkes zengin olmak istiyor. Önceden zengin olmak için iyi bir iş, çok çalışmak ve zeka gerekliydi. Şimdi sadece evlilik. Bu erkekler için de geçerli. Çalışıp zengin olamayan bazı erkekler, boşanmış zengin kadınla birlikte olmak istiyor. Yalıda oturan kadınları araştırıyorlar. Erkekler, o kadınlar nerelerde takıldığını, nerede tatil yaptığını ve hangi mekanlarda takıldıklarını araştırıyor. Erkekler o kadınları kandırabilmek için araç kiralayarak kendisini zengin gösteriyor. 'Eşim bana bakıyor, ben hesap ödemem' diyen erkekler var. Çünkü bazı kadınlar 'İlişkide erkek benim' diyor. Artık hem kadınlar hem de erkekler para yiyerek rahat yaşamak istiyor."