İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli çifti, geçtiğimiz temmuz ayında ikiz bebek beklediklerini duyurmuş ve büyük bir sevinç yaşamıştı. Çiftin ikiz oğulları 22 Ocak'ta dünyaya geldi. Bebeklerden birinin adı İbrahim Ayel, diğerinin adı ise Sinan Emir olarak belirlendi. İsimler, İdo Tatlıses'in babası İbrahim Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin babası Sinan Şefkatli'den ilham alınarak konuldu.

İlayda Alişan ve Oğulcan Engin'den evlilik sinyali: Çifte alyans dikkat çekti! İlayda Alişan ve Oğulcan Engin'den evlilik sinyali: Çifte alyans dikkat çekti!

Ne yazık ki, mutlu haberlerin ardından bir endişe yaşandı. İbrahim Tatlıses, ikizlerden birinin kalbinde sorun olduğunu ve dualarını beklediklerini sosyal medya hesabından paylaştı. 72 yaşındaki sanatçı, "Minik Tatlıses'imize herkesten dua istiyorum... İkizlerden birinin kalbinde sorun var. Dualarınızla inşallah minik Tatlıses'in işi kolaylaşır. Allah'ım bizlere çok görmesin. Amin." diyerek duygularını ifade etti.

Yasemin Şefkatli ise hamilelik sürecinde yaşadığı stres ve sağlık sorunları nedeniyle hastanede tedavi gördüğünü belirtti. Hastane odasından paylaştığı fotoğrafla birlikte, "Sizin merakınızı ve sizi çok seviyorum. Bugün beyin mr çekildi, kafaya takılacak hiçbir şey yok. Tamamen strese bağlı gelişen şeyler. Dermatolog da aynı şeyleri söyledi. Tedavileri uygulayacağım, kafaya artık bir şey takmayacağım ve geçecek!" notunu düştü.

Editör: Haber Merkezi