Magazin

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin Yunanistan Tatili: "Gırtlağımıza Kadar Yedik" Diyerek Hesabı Paylaştı!

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in Derya Tuna ile olan birlikteliğinden dünyaya gelen oğlu İdo Tatlıses, eşi Yasemin Şefkatli ve arkadaşlarıyla birlikte Yunanistan'a tatile gitti. Tatil sırasında Türkiye'deki popüler tatil beldelerinde yaşanan fiyat artışları hakkında konuşulanları es geçmeyen İdo Tatlıses, dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Abone Ol

2021 yılında evlenen ve bu yılın başında ikiz oğullarıyla ilk kez anne baba olmanın heyecanını yaşayan çift, sosyal medyadaki aktif paylaşımlarıyla hayranlarının ilgisini çekmeye devam ediyor. Tatillerini Yunanistan'da geçiren İdo ve Yasemin çifti, burada da sosyal medya hesaplarından yaşadıkları anları paylaşmayı ihmal etmiyor.

İdo Tatlıses, Bodrum başta olmak üzere Türkiye'deki tatil beldelerinde artan fiyatların gündem olmasına kayıtsız kalmadı. Ünlü çift, beş kişilik bir yemek için ödedikleri hesabı sosyal medya hesabında paylaştı. İdo, "Gırtlağımıza kadar yedik içtik 5 kişi hesap bu!" diyerek ödediği 71.50 Euro'luk (yaklaşık 2647,50 TL) hesabı takipçileriyle paylaştı.

Tatlıses, ayrıca ana yemeklerin fiyatlarına dikkat çekerek, her birinin 10 Euro olduğunu belirtti. Ünlü isimlerin yurtdışında geçirdikleri tatiller, sosyal medyada büyük ilgi görüyor ve İdo Tatlıses'in bu paylaşımı da kısa sürede geniş bir kitle tarafından beğeni topladı.